Asiantuntevat ja kattavat palvelut ravitsemuksen, HoReCa- ja muille ruoka-alan ammattilaisille. Kasvisruoan, ruokapalvelujen ja ravitsemuksen rautainen ammattilaistiimi on käytettävissä akuuttiin tai jatkuvaan tarpeeseen, paikan päällä tai verkkoyhteyksin.
Ravitsemuksen-, ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisille. Räätälöity kasvisruokakoulutus sopii kaikenkokoisille toimijoille joukkoruokailusta á la carteen, yhdistyksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Koulutuksessa keskitytään muun muassa ravitsemukseen, aistinvaraiseen laatuun, ravitsemuslaatuun, kasviproteiineihin, raaka-aineiden käsittelyyn, umamiin, hintoihin, tuuppauskeinoihin sekä suunnitteluun. Olisiko jo aika ottaa vegeruoka kunnolla haltuun?
Räätälöity luento, luentosarja, webinaari tai tietoisku ravitsemuksen ja kasvisruoan eri teemoista. Esimerkkejä aiheista:
Ravitsemussuositukset, vegaaniravitsemus, kasvisruokavaliot ja terveys, rauta ja kasvisruokavaliot, ruoan ymäristövaikutukset, kasviproteiinien hintavaikutukset ruokapalveluissa, kasvipohjainen ruoanlaitto, vegaaniruokavalio raskauden ja imetyksen aikana, lapsen vegaaniruokavalio, tuuppauskeinot, kasvisruoka ja suoliston terveys, umami, vegaaninen leivonta, vegejoulupöytä, ym.
Luentomme pohjaavat tutkittuun tietoon ja järjestyvät lähenä tai etänä. Myös ravitsemuksen ammattilaisille. Kysy lisää tai ehdota omaa aihetta.
Mitä ravitsemussuositukset kertovat ja miltä ne näyttävät käytännössä toteutettuna? Fasilitoidussa työpajassa opitte kaiken toimintanne kannalta oleellisen ravitsemussuosituksista ja teette suunnitelman miten päästä nykytilasta suositusten mukaiseen tarjontaan strategisesti, pienin järkevin askelin ja teille sopivassa aikatauluissa. Työpajaan sisältyy teoriaopetusta, työkirja Ravitsemussuositukset käytäntöön, sekä ohjattua ryhmätyöskentelyä.
Päivän päätteeksi teillä on selkeä suunnitelma ja keinot miten päästä suositusten mukaisiin tavoitteisiin.
Alusten henkilöstöruokailua ohjaavat ravitsemussuositukset opastavat käyttämään mahdollisimman vähän punaista ja prosessoitua lihaa, sekä lisäämään kasvipohjaisten proteiinien ja kasvisten käyttöä. Miten siirtymä monipuolisempaan laivaruokailuun voidaan tehdä mahdollisimman fiksusti, samalla hyvästä ruoasta nauttien?
Koulutuksessa opitaan mitä ravitsemussuositukset tarkoittavat käytännössä ja kuullaan uusimmasta tutkimusnäytöstä. Saatte kattavat vinkit, ideoita ja inspiraatiota herkulliseen kasvikuntapainotteisempaan ruokatarjontaan. Opitte taklaamaan yleisimmät pullonkaulat ja valmistatte monipuolisen kattauksen hyvää vegeä yhdessä kollegoiden kanssa.
Koulutuksen lopuksi osallistujilla on suositusten mukainen kiertävä ruokalistapohja, jota on helppo muokata saatavuuden mukaan, sekä selkeät tavoitteet ja suunnitelma, miten askeleittain tehdä siirtymää. Käytännön osioissa valmistamme kasvipohjaisia aamu-, väli- ja iltapaloja sekä monipuolisesti pääruokia, jotka nautitaan yhteisen pöydän äärellä.
Teemme mielellämme yhteistyötä vastuullisten toimijoiden kanssa ja autamme ratkomaan mahdolliset haasteet.
Muutamia esimekkejä mitä olemme tehneet: opetusvideot, ravitsemuksen asiantuntijapalvelut, hankkeet, workshopit, projektit, esiintymiset, puheenvuorot, ylätason vaikuttaminen ja neuvottelut, koulutukset, suunnittelu, strategiat, kirjat, blogit, kurssit, messut, tapahtumat, faktojen tarkistus, asiantuntijalausunnot, viestintämateriaalit, asiantuntija-artikkelit, resepti- ja tuoteyhteistyöt, vegaanien ja kasvissyöjien ravintolisien tuotekehitys, menut, ravintolakonsultointi, hotelliaamiaiset, ruokalistasuunnittelu ym. Ota yhteyttä ja kerro mitä on suunnitteilla.
Ruokailon ammattilaispalvelut saa myös ruotsiksi ja englanniksi.
Ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Valitsemme kumppanit tarkkaan ja lähdemme mielellämme mukaan ammattieettiseen ja hyvää tekevään yhteistyöhön, vaikka projektiin, koulutukseen, hankkeeseen, tapahtumaan tai pidempiaikaiseen yhteistyöhön.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |