Referenssit

Kiinnostaako yhteistyö kasvisruokakoulutuksen merkeissä? Haluatko oppia lisää ravitsemuksesta, kasvipohjaisista ruokavalioista, ruoan terveys- ja ympäristövaikutuksista, tai saada uusia ideoita omaan kokkailuun? Tarvitseeko hankkeenne luotettavaa ja ammattitaitoista ravitsemusasiantuntijaa? Onko tarve kiertävälle täysipainoiselle vegaaniruokalistalle? Haluatteko konsultoida nopeasti? Etsitkö aktiviteettia tiimin piristykseksi?

Jos vastasit yhteenkään näistä kysymyksistä kyllä, ovat Ruokailon palvelut sinua varten. Tällä sivulla saat maistiaisia mitä muut ovat ajatelleet Ruokailon palveluista, ja minkälaisten tahojen kanssa Ruokailo on tehnyt yhteistyötä aikaisemmin.

Muutamia asiakkaita

Palautteita

Koulutus oli tosi hyvä ja mahtava materiaali saatiin käyttöön ja kiertävä ruokalista ihan super, kiitos. Osallistujat kaikki oli positiivisesti tyytyväisiä koulutukseen ja kehuivat ja he kyllä sanoo suoraan mitä ajattelevat. 🙂

Oppilaitoksen ruokalan keittiömestari

On ollut ilo saada käyttöön asiantuntemustasi ilmastoviisaan ruokalistan kehitystyössä ja pitämäsi kasvisruokakoulutuksen kautta. Kehitysehdotusten pohjalta meidän on varmasti hyvä jatkaa askeleiden ottamista eteenpäin!

Projektikoordinaattori

Tusen tack för senast. Alla de som var med var jätte nöjda. Vi måste hitta en fortsättning på detta ämne.

Työpaikkaruokalan ravintolapäällikkö

Kiitos eilisestä koulutuksesta. Oli hyvin asiaa vegaanisesta ruokavaliosta ylipäätään, mutta yhteys ruokapalveluiden tarjoamiseen pysyi hyvin esillä. Kyse ei ollut pelkästään reseptiikasta, vaan esimerkiksi ruokien nimeämiseen liittyvät asiat varmasti haastavat joitain kuulijoita miettimään, miten ruokansa tarjoavat.

HoReCa-alan oppilaitoksen lehtori ja keittiömestari 

Kiitos luennosta, kokkauskerrasta ja näistä materiaaleista. Hieno kokonaisuus ja sain paljon uutta omaan opetukseen.

HoReCa-alan opettaja

Todella hyvä webinaari, josta saan paljon asioita omaan työhöni. Kouluttaja oli erinomainen, koska hänellä oli myös omakohtaista tietoa.

Anonyymi

Erittäin asiantunteva puhuja. Tutkittua tietoa ja käytännön esimerkkejä.

Anonyymi

Luennot

Selkeistä ja informatiivisista dioista oli miellyttävä seurata luentoa. Luennon sisältö oli hyvää, varsinkin tiedot vegaaneille erityisen tärkeistä ravintoaineista.

Anonyymi

Monipuolinen ja kattava. Innostava ja tieto erinomaisesti hyödynnettävissä.

Anonyymi

Tämä oli erittäin selkeä ja asiassa pysyvä webinaari. Koko kaksituntinen pysyi mielenkiintoisena ja toi itselleni paljon uutta. Oli ilo olla mukana, kiitos!

Anonyymi

Luennon sisältö oli rajattu hyvin, ja sopi niinkuin luvattu meille jotka ovat olleet vegaaneja pidempään. Tiesin paljon ennestään mutta opin myös uutta. Oli hyvä kerrata joitakin asioita ja saada uutta inspiraatiota terveellisen ruokavalion ylläpitämiseen. Olin myös tyytyväinen siihen että suhtautuminen ruokavalioon oli rento ja järkevä. Esim. että herkutella saa ja hiilareita pitää myös syödä, kunhan suurimman osan ajasta huolehtii siitä että saa kaiken tarvitsemansa. Se vastasi omaa ajattelutapaani.

Anonyymi

Erityisen tyytyväinen olin Charlotan rauhalliseen, selkeään ja jouhevaan tapaan luennoida. Asiantuntijuus oli selkeästi kuultavissa ja tapa esittää asiat herätti luottamusta. Iloitsen myös, että annettiin lupa ottaa dioista kuvakaappauksia. Asiaa tuli niin paljon yhdellä kertaa, että nyt jo olen monesti palannut esitykseen tarkistaakseen jotain. Loistavasti tehdyt diat. Eikä yhtään haittaa, että en kaikkea ymmärrä (pieni osa oli ihan spesifiä, johon olisi tarvittu erityisosaamista). Erityinen ilon aihe oli myös esimerkkinä annettu päivän ruokailut. Selkeä esimerkki joka helposti auttoi jäsentämään omaa ruokailuaan ja tekemään myös tarvittavat korjausliikkeen. Kiitos! Ilolla suosittelen muillekin osallistumista.

Anonyymi

Suuri kiitos erittäin laadukkaasta luennosta!

Anonyymi

Kaikentasoiset kokit olivat tervetulleita. Opettajalta voi kysyä ihan perusjutuistakin ilman, että tuli tyhmä olo, ja tosi hyvin hän ehti auttaa ja neuvoa kaikkia.

Tia, 28, Helsinki

Näin 100% lihansyöjänä, minusta tuli suuri tofun ystävä. Pitää kyllä rehellisesti myöntää, että olen käyttänyt ihan liian vähän vegeä lautasella perustuen omaan käsitykseeni kasvis- / vegeruoan mauttomuudesta. Tämä kurssi muutti käsitykseni täysin ja löysin loistavia uusia tuotteita, joita en ole koskaan osannut hyödyntää. Kiitos 🙂

Luolamies 49, 100 % lihansyöjä

Iloinen, sydämellinen ja hauska tunnelma oli koko illan! Olit kiinnostunut meistä, vastasit kysymyksiin ja kaikesta näki, että rakastat työtäsi. Oli tosi kivaa! Tulen varmasti uudelleenkin ja kehun kavereille 🙂

Pia, perheenäiti ja yrittäjä, sekasyöjä

Kokonaisuus toimi hyvin, hyvin mietitty sisältö, monipuoliset raaka-aineet, ja sain monta uutta ideaa.

Seppo, 60, Espoo

Kurssi erittäin inspiroiva. En välttämättä olisi koskaan valmistanut itsekseni kurssilla tehtyjä ruokia, mutta nyt huomasin että niiden teko ei ole ollenkaan vaikeaa joten sai taas uutta puhtia ja itseluottamusta ruoanlaittoon. Ja taas kerran huomasin että oikeastaan melkein mitä vaan voi valmistaa vegaanisesti; ei ole vaikeaa ja vegaaninen ruoka on tosi hyvää.

Charlotta on erittäin ystävällinen, avulias, ja kannustava.

Merja

Muutkin perheenjäsenet söivät tofua innolla, vaikkeivat siitä ole aiemmin pitäneet! Zoom toimi moitteetta, olit myös miettinyt hyvin kurssin yksityiskohtia. Työvaiheista oli yksityiskohtaisia lähikuvia, mikä oli myös erittäin hyvä juttu! Innostava ote! Asiantunteva ja ystävällinen!

Jussi Ylhäisi, 36, perheenisä ja näppäimistötaistelija

Kokkaus onnistuu hyvin myös etänä, paremmin kuin luulisi. Kivasti yhdistetty infoa ja kokkausta tiiviiseen pakettiin. Pääruoka ja jälkiruoka tosi herkullisia ja tulen kokkaamaan jatkossakin.

AnonyymiC

Tämä oli kokonaisuudessaan positiivinen kokemus. Olin aika skeptinen. Ja tosiaan jopa tofu maistui ensimmäistä kertaa hyvältä!

Jaana

Kaikki osallistujat otettiin hyvin huomioon ja mikä ammattitaito opella, yes!
Kaija

Oli ihanaa! Syntyi yllättävän lämmin ja välitön tunnelma, vaikka oltiin etänä ja ennestään tuntemattomien seurassa. 🙂 Kurssin vetäjä reagoi upean joustavasti siihen, kun etäkurssilla eri päissä asiat luonnollisesti sujuivat välillä vähän eri tahtiin. Ei tarvinnut odotella tyhjänpanttina eikä panikoida jälkeen jäämistä.

Anonyymi

 

Kiitos tuhannesti tästä selkeästä, ymmärrettävästä ja avaavasta neuvonnasta! <3

Ruokavalion tarkistus oli tosi mielenkiintoinen ja siitä oli paljon apua!

Sain vahvistusta ruokavalioni koostamiseen sekä tietää sen kehittämiskohteista. Kiitos kaikista vinkeistä!