AVOIMET TYÖPAIKAT
Ruokailo on ravitsemuksen, joukkoruokailun ja kasvipohjaisen ruoanlaiton asiantuntijataho, joka tarjoaa muun muassa konsultaatiota ja ammattilaiskoulutuksia ruoka-alan toimijoille, sekä aikuisille suunnattuja vegaanisia ruoanlaittokursseja. Arvomme tiedepohjaisuus, ympäristö ja eettisyys ovat alusta saakka olleet toimintamme punainen lanka, mikä näkyy kaikissa palveluissamme.
VEGAANIRUOKAKURSSIEN OHJAAJA
Vegaanisten ruokakurssien ohjaajana pääset opettamaan kotikokkeja miten valmistaa herkullista kasvipohjaista ruokaa. Kursseissa mennään hyvä maku edellä, kuitenkaan täysipainoisuudesta ja ravitsemussuosituksista tinkimättä. Kursseilla kokataan Ruokailon resepteistä, tutustutaan vegaanisiin erikoisraaka-aineisiin, kasviproteiineihin, ruoanvalmistustekniikoihin ja viimeistellään kokonaisuus tiedonjyväsillä. Hauskaakin saa pitää.
Etsimämme henkilö ohjaa kursseja pääasiassa arki-iltaisin ja satunnaisesti arkipäivinä ja viikonloppuisin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Tarjoamme sinulle noin 1–8 kurssia kuukaudessa. Ruokakurssit pidetään pääsääntöisesti Helsingin keskustassa, satunnaisesti muualla pääkaupunkiseudulla. Kursseista maksetaan palkkio 140-160 €/kurssi osaamisen mukaan. Myös laskuttaminen onnistuu.
Hakijalta odotamme:
Tunnet hyvin vegaanisen ruoanlaiton niksit ja siinä käytettävät erikoisraaka-aineet. Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote, esiintymistaitoa, tilannetajua ja pilkettä silmäkulmassa. Olet hyvä organisoimaan ja pystyt valmistelemaan omat opetuskertasi. Ohjaat ruokakursseja sujuvasti suomeksi.
Lisäksi arvostamme:
Katsomme eduksi tehtävään sopivat alan opinnot, kuten elintarvike- tai ravitsemustieteen, kotitalous- tai kokkiopinnot, sekä kokemuksen ravintola-alalta. Arvostamme myös hyvää englanninkielen suullista taitoa, asiakaspalvelukokemusta ja kokemusta opettamisesta tai ryhmien ohjaamisesta.
Tarjoamme sinulle:
- Huolellisen ja asteittaisen perehdytyksen. Meille on tärkeää, että viihdyt kursseilla ja tunnet olosi varmaksi niitä ohjatessasi
- Monipuolisen ja kehittävän työtehtävän arvopohjaisessa, matalahierarkisessa, pienessä, mutta kasvavassa tiimissä – meillä saat vastuuta, ilman eettisiä kompromisseja
- Mahdollisuuden laajentaa osaamista ja mahdollisuuden laajentaa työnkuvaa myös muihin tehtäviin
- Paikan kasvipohjaisen ruoan ja ravitsemuksen kärkijoukossa
Mikäli tämä sai sinut innostumaan, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla ”Työhakemus ruokakurssi” osoitteeseen info [at] ruokailo.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
Kysymykset ja tiedustelut:
Charlotta Hyttinen
Ravitsemustieteilijä, ETM
Kasvipohjaisen ruoan ja joukkoruokailun asiantuntija
Perustaja | Ruokailo
040 7690 366, ma-pe kello 10–16.