Ammattilaiset

Ruokailon asiantuntevat ja luotettavat palvelut ravitsemus- ja ruoka-alan ammattilaisille.
Koko vegeruoan- ja ravitsemuksen rautainen ammattilaistiimi on käytettävissänne!
Kaikki asiantuntijapalvelut lähenä ja etänä.

Ravitsemis- ja ruoka-alan ammattilaisille. Räätälöity koulutus sopii kaikenkokoisille toimijoille joukkoruokailusta fine diningiin, yhdistyksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Yhdistettävissä myös muihin palveluihin. Koulutuksessa keskitytään muun muassa makuun, rakenteeseen, maustamiseen, ravitsemuslaatuun ja raaka-aineiden käsittelyyn. Oletteko valmiita ottamaan vegeruoan kunnolla haltuun?

Räätälöity luento ravitsemuksen eri teemoista,
vegaaniruoanlaitosta, tai molemmista. Esim. vegaaniravitsemuksen perusteet, syventävä vegaaniravitsemus, kasvisruokavaliot, vegeruoka haltuun, vegaaninen leivonta, vegaaninen joulu, keliakia ym. Luennoitsijana kokenut ravitsemuksen ja vegaaniruoan ammattilainen. Lähenä ja etänä. Myös ravitsemuksen ammattilaisille. Yhdistettävissä muihin palveluihin.

Ravitsemuksellisesti täysipainoiset, suositusten mukaiset kiertävät kasvipohjaiset ruokalistat, jotka ovat helposti muokattavissa myös lakto-ovovegetaarisiksi (ohjeet sisältyvät). Listat tehdään kiertävän sekaruokalistan pohjalta, kattavilla ERV-merkinnöillä. Tarkistamme myös olemassa olevien ruokalistojen ja reseptiikan ravitsemuksellisen laadun suhteessa ravitsemussuosituksiin ja annamme räätälöityjä kehitysehdotuksia.

Taatusti herkullista ja täysipainoista vegaanireseptiikkaa joukkoruokailuun, á la carteen, hotelleihin ja kahviloihin. Vegaaniseen ruokaan erikoistuneet kokit ja ravitsemusasiantuntijat auttavat loihtimaan parhaat eväät juuri teille. Myös kylmävalmistus.

Teemme mielellämme yhteistyötä vastuullisten toimijoiden kanssa. Muun muassa resepti- ja tuoteyhteistyöt,
opetusvideot, asiantuntijayhteistyöt, reseptikirjat, blogi, kurssit, faktojen tarkistus (kirjat, viestintämateriaalit) yms. Ota yhteyttä ja kerro mitä mielessä!

Vegaaniset ravintolisät, elintarvikkeet, menut ja palvelut, kuten hotelliaamiaiset. Koko rautaisen asiantunteva ja ammattitaitoinen tiimimme on käytettävissänne. Myös asiantuntijalausunnot, tuotteiden ja tuotantoprosessien vegaanisuuden tarkistukset.

Iloitsemme, kun saamme auttaa teidät eteenpäin kaikessa kasvisruokaan ja vegeravitsemukseen liittyvässä.

Kerro, kuinka voimme auttaa?

Kansainvälinen tiimi? Tarvetta ruotsinkieliselle osaajalle? Kaikki Ruokailon palvelut onnistuvat sujuvasti englanniksi sekä molemmilla kotimaisilla kielillä.

Muu palvelu tai yhteistyö mielessä?

Ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Yhteistöissä valitsemme kumppanit tarkkaan, mutta lähdemme mielellämme arvomaailmaamme sopivaan, maailmaa parantavaan yhteistyöhön, projektiin, koulutukseen, hankkeeseen ja tapahtumaan.