AmmattilaisILLE
Ruokailon asiantuntevat ja luotettavat palvelut ravitsemus-, HoReCa- ja muille ruoka-alan ammattilaisille.
Koko vegeruoan-, joukkoruokailun ja ravitsemuksen rautainen ammattilaistiimi on käytettävissänne!
Kaikki asiantuntijapalvelut saa lähenä ja etänä.
Ravitsemuksen-, ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisille. Räätälöity koulutus sopii kaikenkokoisille toimijoille joukkoruokailusta fine diningiin, yhdistyksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Yhdistettävissä myös muihin palveluihin. Koulutuksessa keskitytään muun muassa ravitsemukseen, aistinvaraiseen laatuun, ravitsemuslaatuun, kasviproteiineihin, raaka-aineiden käsittelyyn, umamiin, hintoihin ja tuuppauskeinoihin. Olisiko jo aika ottaa vegeuroka kunnolla haltuun?
Räätälöity luento, luentosarja tai tietoisku ravitsemuksen ja kasivsruoan eri teemoista. Esim. vegaaniravitsemuksen perusteet, syventävä vegaaniravitsemus, kasvisruokavaliot ja terveys, ruoan ymäristövaikutukset, kasvisruoan hintavaikutukset, vegaaniruoanlaitto, umami, vegaaninen leivonta, vegejoulupöytä, kotimaiset kasviproteiinit, rauta ja kasvisruokavaliot ym. Tiedepohjaisesti. Lähenä ja etänä. Myös ravitsemuksen ammattilaisille. Yhdistettävissä muihin palveluihin.
Ravitsemuksellisesti täysipainoiset, suositusten mukaiset kiertävät kasvipohjaiset ruokalistat, jotka ovat helposti muokattavissa myös lakto-ovovegetaarisiksi. Listat tehdään kiertävän sekaruokalistan pohjalta, kattavilla eityisruokavaliomerkinnöillä. Tarkistamme myös olemassa olevien ruokalistojen ja reseptiikan ravitsemuksellisen laadun suhteessa ravitsemussuosituksiin ja annamme räätälöityjä kehitysehdotuksia.
Miten saada asiakaskunta lisäämään vegeä lautaselle käyttäen lempeitä ohjauskeinoja, joita he hädin tuskin huomaavat, eli käyttämällä ”tuuppausta”? Palveluun sisältyy nykytilanteen kartoitus, räätälöidyt tuuppauskeinot, työkalupakki, strategia keinojen käyttöönottoon sekä seurantapuhelu.
Teemme mielellämme yhteistyötä vastuullisten toimijoiden kanssa. Muun muassa
opetusvideot, ravitsemuksen asiantuntijapalvelut, hankkeet, projektit, esiintymiset, koulutukset, suunnittelu, strategiat, kirjat, blogit, kurssit, messut, tapahtumat, faktojen tarkistus, viestintämateriaalit, asiantuntija-artikkelit, resepti- ja tuoteyhteistyöt ym. Ota yhteyttä ja kerro mitä on suunnitteilla!
Taatusti herkullista ja täysipainoista, skaalautuvaa vegaanireseptiikkaa joukkoruokailuun, á la carteen, hotelleihin ja kahviloihin. Kasvipohjaiseen ruokaan erikoistuneet kokit auttavat loihtimaan parhaat reseptit juuri teille. Myös kylmävalmistus.
Elintarvikkeet, vegaanien ja kasvissyöjien ravintolisät, menut ja palvelut, kuten hotelliaamiaiset. Asiantuntijamme ovat käytettävissänne. Myös asiantuntijalausunnot, tuotteiden ja tuotantoprosessien vegaanisuuden tarkistukset. Iloitsemme, kun saamme auttaa teitä eteenpäin kaikessa kasvisruokaan tai vegeravitsemukseen liittyvässä. Kerro, kuinka voimme auttaa?
Kansainvälinen tiimi? Tarvetta ruotsinkieliselle osaajalle? Ruokailon ammattilaispalvelut onnistuvat englanniksi sekä molemmilla kotimaisilla kielillä.
Muu palvelu tai yhteistyö mielessä?
Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Yhteistöissä valitsemme kumppanit tarkkaan, mutta lähdemme mielellämme mukaan ammattieettiseen ja arvomaailmaamme sopivaan, maailmaa parantavaan yhteistyöhön, vaikka projektiin, koulutukseen, hankkeeseen, tapahtumaan tai pidempiaikaiseen yhteistyöhön.