Ammattilaiset

Ruokailon asiantuntevat ja luotettavat palvelut ravitsemus- ja ruoka-alan ammattilaisille.
Koko vegeruoan- ja ravitsemuksen rautainen ammattilaistiimi on käytettävissänne!
Kaikki asiantuntijapalvelut lähenä ja etänä.

Ravitsemis- ja ruoka-alan ammattilaisille. Räätälöity koulutus sopii kaikenkokoisille toimijoille joukkoruokailusta fine diningiin, yhdistyksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Yhdistettävissä myös muihin palveluihin. Oletteko valmiita ottamaan vegeruoan kunnolla haltuun?

Räätälöity luento ravitsemuksen eri teemoista, vegaaniruoanlaitosta, tai molemmista. Esim. vegaaniravitsemuksen perusteet, syventävä vegaaniravitsemus, vegeruoka haltuun, vegaaninen leivonta, vegaaninen joulu ym. Luennoitsijana kokenut ravitsemuksen ja vegaaniruoan ammattilainen. Lähenä ja etänä. Myös ravitsemuksen ammattilaisille. Yhdistettävissä muihin palveluihin.

Ravitsemuksellisesti täysipainoiset, suositusten mukaiset kiertävät vegaaniruokalistat, jotka ovat helposti muokattavissa myös lakto-ovovegetaariseen ruokavalioon sopivaksi. Listat tehdään kiertävän sekaruokalistan pohjalta. Tarkistamme myös jo olemassa olevien ruokalistojen ja reseptiikan ravitsemuksellisen laadun suhteessa ravitsemussuosituksiin.

Taatusti herkullista ja täysipainoista vegaanireseptiikkaa joukkoruokailuun, á la carteen ja kahviloihin. Vegaaniseen ruokaan erikoistuneet kokit ja ravitsemusasiantuntijat auttavat loihtimaan parhaat eväät juuri teille.

Teemme mielellämme yhteistyötä vastuullisten ja arvomaailmamme jakavien toimijoiden kanssa. Muun muassa resepti- ja tuoteyhteistyöt,
opetusvideot, asiantuntijayhteistyöt, reseptikirjat, blogi, kurssit, faktojen tarkistus (kirjat, viestintämateriaalit) yms. Ota yhteyttä ja kerro mitä mielessä!

Vegaaniset ravintolisät, elintarvikkeet, menut ja palvelut. Koko rautaisen asiantunteva ja ammattitaitoinen tiimimme on käytettävissänne. Myös asiantuntijalausunnot,  tuotteiden ja tuotantoprosessien vegaanisuuden tarkistukset.

Iloitsemme, kun saamme auttaa teidät eteenpäin kaikessa kasvisruokaan ja vegeravitsemukseen liittyvässä.

Kerro, kuinka voimme auttaa?

Kansainvälinen tiimi? tarvetta ruotsinkieliselle osaajalle? Kaikki Ruokailon palvelut onnistuvat sujuvasti englanniksi sekä molemmilla kotimaisilla kielillä.

Muu palvelu tai yhteistyö mielessä?

Ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Yhteistöissä valitsemme kumppanit tarkkaan, mutta lähdemme mielellämme arvomaailmaamme sopivaan yhteistyöhön, projektiin, koulutukseen, hankkeeseen ja tapahtumaan.