Ruokapalvelu vegaanikoulutus

Ruoka- ja ravitsemisalan ammattilaisille suunnattu Ruokapalvelu vegaanikoulutus sopii teille, jotka haluatte ottaa vegaanisen ruoanlaiton kunnolla haltuun. Opitte tekemään maukasta sekä ravitsemuksellisesti täysipainoista vegaaniruokaa asiakaskuntanne erityistarpeet ja makumieltymykset huomioiden.
Kouluttajana toimii ravitsemustieteilijä (elintarviketieteiden maisteri) ja vegaaniruokakouluttaja Charlotta Hyttinen. Charlotta on ravitsemustieteen opinnoissaan perehtynyt etenkin ruokapalveluihin ja lasten erityisruokavalioihin. Lisäksi hän on työurallaan ja vapaaehtoistöissä erikoistunut ravitsemuksessa kasvisruokavalioihin sekä vegaaniseen ruoanlaittoon ja -leivontaan, järjestäen vegaanisia ruokakursseja jo neljän vuoden ajan ja toimessaan ravitsemusasiantuntijana Vegaaniliitolla.
Ruokapalvelu vegaanikoulutus räätälöidään tarpeidenne mukaan. Muun muassa nämä voidaan sisällyttää ohjelmaan:
- Mitä tulee tietää vegaaniravitsemuksen erityispiirteistä
- Miten huomioida asiakasryhmän ravitsemukselliset tarpeet
- Miten varmistua aterioiden täysipainoisuudesta, ravitsemuksellisesta riittävyydestä ja ruoan monipuolisuudesta
- Miten ruoasta saadaan hyvää ja maukasta, jotta asiakkaat (ja henkilökunta) syövät sitä mielellään – vain syöty ruoka ravitsee!
- Miten eri kasviproteiineja kannattaa käsitellä, jotta ne maistuvat hyviltä ja ovat turvallisia käyttää. Mikä sopii mihinkin ruokaan
- Miten korvata eläinperäisiä tuotteita (esimerkiksi kasvijuomat, -kermat, -rahkat, proteiinit)
- Miten suunnitella vegaaniruokalistaa ja -reseptiikkaa
- Kasvisruokien nimeäminen houkutteleviksi
- Miten tehdä vegaaniruokaa ja pysyä budjetissa
- Käytännön keinoja parantaa kaikkien ruokien hiili- ja ympäristöjalanjälkeä
Vegaanikoulutuksen käytännön toteutus:
Koulutuksen tavoite:
Vegaaniruokakoulutus sopii muun muassa seuraaville toimijoille:
Ravitsemus- ja ruoka-alan ammattilainen, ruokapalvelusuunnittelija, ruokapalvelupäällikkö, ruokapalvelutyöntekijä, keittäjä, suurtalouskokki, ravintola-alan opiskelija, ruokala, henkilöstöravintola, korkeakoulu, yliopisto, ammattikorkeakoulu, lukio, ammattikoulu, päiväkoti, koulu, ikääntyneiden ateriapalvelut, sairaala, suurkeittiö, lounasravintola, ruokapalvelu, ateriapalvelu, ketjuravintola, leirikeskus, seurakunta, kunta, kurssikeskus, julkinen, yksityinen ja kolmas sektori.
Koulutukseen sisältyy sähköinen luentomateriaali ja reseptikirja, mitkä voi tulostaa keittiön käyttöön jatkoa ajatellen, sekä mahdollisuus koulutuksen jälkeen olla maksutta yhteydessä kouluttajaan ravitsemukseen ja vegaaniruokaan liittyvissä kysymyksissä.
Kiinnostaako? Jätä viesti niin sovitaan ilmaisesta puhelinajasta tarpeidenne kartoittamiseksi.
Asiakkaat kertovat
”Tämä oli todella hyödyllinen koulutus joka toi paljon uutta näkökulmaa ruoanlaittoon ja tietoa vegaanisesta ravinnosta.”
”Huippu kouluttaja, joka osasi kannustaa ja rohkaista sopivasti.”
”Kurssi toimi erittäin hyvänä tutustumisena vegaaniruuan maistuvaan maailmaan ja oli omiaan lisäämään kiinnostusta vegaanista ruokavaliota kohtaan.”
Palvelualue on Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Lahti ja koko muu Suomi.
Heräsikö kysyttävää? Ettekö ole varma sopiiko vegekoulutus juuri teille? Soittakaa suoraan kouluttajalle Charlotalle numeroon +358 40 769 0366 tai lähettäkää sähköposti osoitteeseen info @ ruokailo.fi, niin vastataan kaikkiin teidän kysymyksiin ja selvitetään onko tästä teille todellista hyötyä vai ei. Kysyminen ei maksa eikä sido mihinkään. Autamme mielellämme!
Täältä voitte lukea lisää kouluttajasta.
Toivottavasti näemme pian vegaanisen ruoan ja ravitsemuksen parissa!