Tjänster på svenska

Ravitsemuksen ja vegaanisen ruoan asiantuntijapalvelut ruotsiksi ja englanniksi.

Är du intresserad av vegansk mat, men vill helst lära dig om det på svenska? Eller kanske du letar efter en svenskspråkig näringsexpert (LVM)? Alla Ruokailos tjänster, bland annat de veganska matlagningskurserna, ordnas gärna även på svenska.

Kontakta mig och berätta vad du har på hjärtat, så kan vi hitta på någonting fint! Du når mig via e-post charlotta@ruokailo.fi eller per telefon +358 (0) 40 7690 366. Att kontakta mig förpliktar dig inte till någonting.

Här kan du läsa mera om mig, min expertis och om de matlagningskurser jag ordnar på finska.

Med varm hälsning,


Charlotta / Ruokailo

English Services

hymyilevät keksit Ruokailo

All of Ruokailos vegan cooking and baking classes, as well as nutrition and food service expert services can be arranged in English. Please contact me via email charlotta@ruokailo.fi or phone at +358 (0) 40 7690 366 for further information, I’ll be happy to help!

With kind regards,


Charlotta / Ruokailo