Reseptiikka
Kehitämme tarpeisiinne räätälöidyt, täyttävät ja herkulliset kasvipohjaiset reseptit ammattikeittiöille ja elintarvikebrändeille.
Kanssamme kehitetyt reseptit ovat:
- Asiakaskuntanne makumieltymykset ja muut tarpeet huomioivat
- Tuotantoonne ja brändiinne sopivat
- Skaalautuvia
- Testattuja
- Herkullisia
- Ravitsemussuositusten mukaisia
- Ilmaston ja ympäristön huomioivia
Lisäksi huomioimme tarpeidenne mukaan:
- Toivomanne erityisruokavaliot, kuten gluteenittomuuden
- Tuotantotavan, kuten kylmävalmistuksen
- Toiveet ruokien tyylistä, makumaailmoista ja raaka-aineista
- Raaka-aineisiin käytössä olevan budjetin
- Mahdolliset hiilineutraalisuus- ja muut kestävyystavoitteet
- Reseptien käyttötarkoituksen
Kehitysprosessi:
- Tarpeiden ja toiveiden kartoituspalaveri kanssanne
- Ideointi ja ehdotusten esittäminen
- Reseptien kehitys ja ensimmäinen testaus. Ravitsemuslaadun ja muiden kriteerien ensimmäinen tarkistus. Mahdolliset uusintatestaukset ja tarkistukset
- Reseptien testaaminen toimipisteessänne. Palautteen keruu.
- Muokkaukset saadun palautteen perusteella. Viimeiset testaukset ja tarkistukset.
- Valmiit toiveidenne mukaiset reseptit
Muuta:
- Kaikki on sovittavissa ja muokattavissa tarpeidenne mukaan. Reseptiikka on aina räätälöity palvelu
- Selkeät ja kattavat erityisruokavaliomerkinnät
- Tarpeen mukaan teemaviikoille ja juhlapyhille omat reseptit
- Palvelu sopii kaikenkokoisille toimijoille: yksittäisistä ravintoloista kaupunkien ja kuntien ruokapalveluille, sekä yksittäisistä elintarvikkeista kokonaisiin tuoteperheisiin
- Toteutetaan luottamuksellisesti
Palvelu sopii hyvin ruokapalveluille räätälöidyn Vegeruoka haltuun-koulutuksen, luennon, reseptiikan sekä ruokalistasuunnittelun kanssa. Koulutuksia ja luentoja suosittelemme niin suunnittelupuolen kuin keittiön henkilöstölle.
Reseptien kehityksestä vastaa reseptitaiturimme, restonomi AMK, kokki ja ruokakirjailija Aino Sihtola, sekä ravitsemustieteilijä (elintarviketieteiden maisteri), kasvisruokakouluttaja ja joukkoruokailun asiantuntija Charlotta Hyttinen. Esimerkkejä heidän yhdessä kehittämistä resepteistä löydät sivustolta Ilmastokestävä kasvisruoka – ilmastoruoka.fi. Voit lukea lisää Ainon ja Charlotan taustoista täällä.
Päivitetäänkö teidän vegereseptit 2020-luvulle? Jätä viesti niin jutellaan lisää loihditaan teille parhaat kasvisreseptit! Lomakkeen lähettäminen ei sido mihinkään.
Palvelualue on Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Lahti, koko Suomi ja maailma.
Heräsikö kysyttävää? Soita Ruokailon Charlottalle +358 40 769 0366 tai lähetä sähköposti info @ ruokailo.fi, niin vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja kerromme onko tästä teille todellista hyötyä. Kysyminen ei maksa eikä sido. Autamme mielellämme!
Toivottavasti näemme pian maukkaan kasvisruoan merkeissä!