Värikäs arki e-resepti- ja tietokirja

29,00  sis. alv 24%

Värikäs Arki – opas vegempään ruokavalioon on täynnä tietoa, vinkkejä ja monipuolisia reseptejä.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Haluatko saada käyttöösi 54 herkullista ja ravitsemuksellisesti täysipainoista reseptiä? Inspiroitua uusista ruoista ja raaka-aineista? Varmuutta miten lähteä viemään ruokavaliota kasvisvoittoisempaan suuntaan, kuitenkaan hyvästä mausta ja ravitsemuksesta tinkimättä? Ehkä syöt jo vegaanisesti tai vegaanipainotteisesti, mutta kaipaat ideoita ja tukea monipuolisen ruokavalion koostamiseen?

Värikäs Arki – opas vegempään ruokavalioon on yli 100-sivuinen opus sisältää tietoa ravitsemuksesta, ruokavalion koostamisesta, erikoisraaka-aineista, ruoan ympäristövaikutuksista, vinkkejä, esimerkin täysipainoisesta viikon vegaanisesta ruokalistasta, kootttuja ideoita kasvipohjaisista aamu-, väli- ja iltapaloista, leivänpäällisistä, kasvimaitotuotteista, inspiroivia ruokakuvia ja paljon muuta. Resepteissä on käytetty monipuolisesti eri kasviproteiineja ja ruoat on myös valittu sopimaan eri vuodenaikoihin. Kaikki pääruoat ovat tarjoiluehdotuksineen ravitsemuksellisesti täysipainoisia, joten näillä resepteillä ei tarvitse murehtia ravintoaineiden saantia.

Kirjassa on yhteensä 54 reseptiä, josta:⁠

  • 54 on vegaanisia, maidottomia ja laktoosittomia
  • 50 sopii gluteenittomaan ruokavalioon
  • 21 pääruokaa
  • 13 lisuketta
  • 12 makeaa
  • 5 proteiinipitoista tahnaa ja levitettä
  • 4 salaattia
  • 3 keittoa
  • 3 kastiketta ja dippiä

Kirjaa on hiottu vuodesta 2017 asti, kun ensimmäinen Värikäs arki-vegaaniruokakurssi pidettiin ja se annettiin kurssin päätteeksi osallistujien matkaan madaltamaan kynnystä jatkaa herkullisen vegeruoan kokkaamista kotona. Vuosien ja ruokakurssien saatossa se on kasvanut pienestä kurssivihkosesta kattavaksi reseptikirjaksi. Kirja sopii kaikille sekasyöjästä vegaaniin. Ruokavalion koostamiseen liittyvät osiot on kirjoitettu palvelemaan vegaaneja, vegaanipainotteisesti syöviä, lakto-ovovegetaareja, kala-allergisia sekä jokaista sekasyöjää, joka haluaa lisätä kasvisruoan osuutta ruokavaliossaan.

Kirjoittaja Charlotta Hyttinen on yliopistokoulutettu ravitsemustieteilijä, elintarviketieteiden maisteri, joka on erikoistunut kasvisruokavalioihin, vegaaniravitsemukseen ja vegaaniruoanlaittoon. Hän auttaa ammattilaisia, yrityksiä ja kotikokkeja täysipainoisen ja maukkaan kasvisruoan pariin. Lisäksi Charlotta toimii ravitsemusasiantuntijana Vegaaniliitossa.

Reseptikirjasta sanottua

”Hyvä kattaus erilaisia ruokia ja jälkiruokia. Reseptivihko riittävän simppeleine ohjeineen on monipuolinen, innostava, ja se on todella kattava!”

”Kaikki mitä tästä kirjasta kokkaa on hyvää! Maistuu sekasyöjällekin.”

”Saa hyödyllistä tietoa vegaaniruokavaliosta. Ruoat on todella maukkaita. Hyviä vinkkejä maustamiseen. Reseptivihko on todella hyvä! Makaronilaatikko ja tomaattisosekeitto tuli jo kokeiltua, ja varsinkin makaronilaatikko oli älyttömän hyvää (ja helppoa)!!”

”Kokeilimme monta reseptiä, jotka olivat helppoja ja todella maukkaita.”

”Monipuoliset reseptit!”

Reseptikirja on tehty yhteistyössä Mama Mem’s Tofu ja Santun Seitan kanssa.

Näin saat reseptikirjan

Maksa e-kirja turvallisesti verkkopankissa tai luottokortilla (Visa, Master). Tilattuasi e-kirjan saat linkin, josta saat ladattua tiedoston (pdf).

Paljon iloa ja onnistumisia vegekeittiöön! 🙂 <3

HUOM: E-kirja on digitaalinen tuote, jota ei voi palauttaa. Tästä syystä emme voi suorittaa hyvityksiä.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä info@ruokailo.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Värikäs arki e-resepti- ja tietokirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *