Villiyrttien maailma tutuksi E-kirja

11,90  sis. alv 24%

Villiyrttien maailma tutuksi – Opas aloittelijalle on 47-sivuinen e-kirja (pdf), joka johdattaa lukijan Suomen luonnosta löytyvien syötävien villikasvien äärelle.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Villiyrttien maailma tutuksi e-kirjasta saat ohjeet mistä ja milloin mitäkin kasvia kannattaa kerätä – ja miten niitä kannattaa käyttää. Valokuvien avulla kasvit on helppo tunnistaa ja keruukalenteri kertoo parhaat ajankohdat kasvien keräämiseen. Reseptit inspiroivat kasvien ruokakäyttöön.

Kirjassa on

  • Tiedot ja kuvat 20:stä aloittelijalle ruokakäyttöön sopivasta villikasvista
  • 9 reseptiä, joista kaikki ovat vegaanisia ja 8 gluteenitonta
  • Kasvien keruukalenteri
  • Mitä tulee tietää ennen keräämistä
  • Jokamiehenoikeudet
  • Eri tavat käsitellä villiyrttejä, esimerkiksi hiostaminen

Kirjaa on hiottu vuodesta 2021 asti, kun ensimmäinen Villiyrttien maailma tutuksi-villiyrttikurssi pidettiin. E-kirja lähetettiin kurssin päätteeksi osallistujille madaltamaan kynnystä jatkaa villiyrttien parissa myös kurssin käytyään ja kuuluu edelleen kurssin materiaaleihin. Kirja sopii kaikille ruokavaliosuuntauksesta riippumatta.

Kirjoittaja Anna Lounaja on vuonna 2007 luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon suorittanut keruutuoteneuvoja (yrtit, sienet ja marjat) ja Ruokailon Villiyrtikurssien ohjaaja. Lisäksi hän on toiminut viimeisen 15 vuoden ajan eri kasvisravintoloissa kokkina ja keittiömestarina. Kirjan on koonnut ja ravitsemustiedon on tarkistanut yliopistokoulutettu ravitsemustieteilijä, elintarviketieteiden maisteri, ja vegaaniruokakouluttaja Charlotta Hyttinen. E-kirjan reseptit ovat molempien käsialaa.

E-kirjasta saadun palautteen mukaan sen keskiarvo on 4,8/5:

”Erityisesti keruukalenteri ja ruokaohjeet kiinnittivät heti huomion. Varmasti löytyy muutakin kunhan vaan pääsen selailemaan lisää!”

Näin saat e-kirjan

Maksa e-kirja turvallisesti verkkopankissa tai luottokortilla (Visa, Master). Tilattuasi e-kirjan saat linkin, josta saat ladattua tiedoston (pdf).

Paljon iloa hortoiluun! 🙂

HUOM: E-kirja on digitaalinen tuote, jota ei voi palauttaa. Tästä syystä emme voi suorittaa hyvityksiä.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä info@ruokailo.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villiyrttien maailma tutuksi E-kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *