Vegaaninen kokkikoulu etänä ryhmälle

Vegaaninen kokkikoulu etänä ryhmälle

Etsittekö osallistavaa, hyödyllistä ja hauskaa etäohjelmaa ryhmälle? Nyt kaikki vegaaniset leivonta- ja kokkauskurssimme on mahdollista saada etänä, esimerkiksi organsiaatiolle, järjestölle, TYKY-päiville, virkistyspäiville tai muuten vain yhteiseksi ajanvietoksi. Lämpimästi tervetuloa vegaaniseen etäkeittiöömme!

Koska ruoanlaittokurssi ei ole paikkaan sidottu, voi elämykseen osallistua mistä päin Suomea ja maailmaa tahansa! Ja mikä parasta, se on todellinen ekoteko: ympäristöystävällinen, ilmastoviisas ja jopa osallistujien terveyttä edistävä ohjelmanumero – hyviä makuja ja uusien taitojen oppimista unohtamatta.

Our interactive vegan online cooking class is also available in English!

Tietoa vegaanisesta etäkokkikurssista

Kokkikurssin rakenne:

 1. Kokoontuminen ja esittely
 2. Lyhyt teoriaosuus, jossa käydään läpi päivän menyy ja tutustutaan käytettäviin erikoisraaka-aineisiin
 3. Kokkaamista. Kokkaamme alku-, pää- ja jälkiruoan
 4. Ruokien maistaminen ja yhdessä ateriointi. Keskustelua hyvän ruoan äärellä
 5. Kurssin päätös ja reseptivihkojen jako
Kurssin hintaan sisältyy:
 • Menu, ostoslista ja keittiövälinelista
  • Toimitetaan osallistujille viikkoa ennen kurssin alkamista
  • Raaka-aineet löytyvät tavallisista ruokakaupoista
  • Tarvittavat keittiövälineet löytyvät tavallisesta kotikeittiöstä tai ovat improvisoitavissa
 • Itse kokkikurssi
  • Kestää 1,5-3 tuntia, sopimuksen mukaan.
 • Kattava reseptivihko
  • Osallistujat saavat PDF-muotoisen e-kirjan, joka toimitetaan suoraan heidän sähköposteihin kurssin jälkeen
  • Se sisältää tietoa resepteissä käytetyistä vegaanisista erikoisraaka-aineista sekä runsaasti reseptejä, mukaan lukien kurssilla kokatut 
 • Osallistujille mahdollisuus kysyä kurssin vetäjältä mitä tahansa ravitsemukseen, ruoantuotantoon tai vegaaniseen kokkailuun liittyvää kurssin aikana ja jälkeenpäin sähköpostitse

Kurssin vetäjä on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä (elintarviketieteiden maisteri), joten voitte olla varma, että jaettu tieto on luotettavaa ja ajantasaista.

Vinkki! Työnantajat voivat järjestää verovapaata virkistystoimintaa myös etänä! Lue lisää verohallinnon sivuilta

Ruokailon vegaaninen kokkikoulu ryhmälle on osallistava, ympäristöystävällinen, paikkaan sitomaton ja hyödyllinen tapa kasvattaa yhteishenkeä ja hyvinvointia tiimissänne.
Ruokailon vegaaninen kokkikoulu ryhmälle on osallistava, ympäristöystävällinen, paikkaan sitomaton ja hyödyllinen tapa kasvattaa yhteishenkeä ja hyvinvointia tiimissänne.

Asiakkaamme kertovat

”Ruuat oli todella maukkaita ja Charlotta ihanan positiivinen, auttavainen ja ennenkaikkea ammattitaitoinen.”

”Tämä oli tosi hieno ja virkistävä juttu, joka antoi paljon sekasyöjälle joka haluaisi syödä vegemmin.”

Pyydä tarjous, kysy lisää – autamme mielellämme!

  Kysymyksiä ja vastauksia ryhmien etäruokakursseista

  • Tarvitseeko olla vegaani osallistuakseen?

  Ei todellakaan. Meidän kursseille ovat tervetulleita ihan kaikki ruokavaliosuuntauksesta riippumatta: sekasyöjät, lakto-ovovegetaristit, vegaanit kaikki siltä väliltä. Ilahdumme suuresti jokaisesta, joka haluaa oppia kasvisruoasta.

  • Ovatko kaikki kurssit ja materiaalit 100 % vegaanisia?

  Kyllä. Ruokailo on vegaaninen yritys ja täten kaikki tarjoamamme tuotteet ja palvelut ovat myös täysin kasvipohjaisia. Suurin osa asiakkaistamme on sekasyöjiä.

  • Huomioidaanko erityisruokavaliot?

  Kyllä. Etäkokkikurssimme sopivat hyvin esimerkiksi pähkinäallergikolle tai raskausajan ruokavaliota noudattavalle. Suurin osa kursseista onnistuu mainiosti myös gluteenittomana. Lisäksi kaikki kurssit ovat laktoosittomia, maidottomia ja ilman kananmunaa. Huomioimme osallistujien mahdolliset erityisruokavaliot tilaisuutenne suunnittelussa.

  • Missä ruokakurssi pidetään?

  Koska kyseessä on etäpalvelu, tapahtuu kurssi osallistujien omissa keittiöissä, mökillä tai missä vain, missä on liesi, uuni ja toimiva nettiyhteys. Eli missä päin tahansa. Mitä pienempi ryhmä osallistuu, sitä interaktiivisemman kurssin saatte.

  • Mitä etäkurssilla kokataan?

  Kurssin sisältö räätälöidään toiveidenne mukaisesti. Suosituin kurssimme on vegaaniseen arkiruokaan ja erilaisiin kasviproteiinin lähteisiin keskittyvä Värikäs arki, missä tutustutaan myös kasvipohjaisen ruoanlaiton perusteisiin. Mutta vain mielikuvitus on rajana – kerro rohkeasti mitä on mielessä niin ideoidaan yhdessä lisää! Lisäksi tarjoamme etänä leivontakursseja, teorialuentoja vegaanisesta ruoanlaitosta (sopii erityisen hyvin ruoka-alan toimijoille), ruokavalion tarkistuksia sekä luentoja ravitsemuksesta.

  • Kenelle vegaaninen etäkokkikoulu sopii?

  Se sopii ryhmälle, niin kaveri-, työ- kuin harrasteporukallekin. Organisaatiolle, yhdistykselle, yritykselle. Osallistuja voi olla nuori tai vanha, vasta-aloittelija kotikokki tai jo jonkin aikaa vegaanista ruokaa kokannut foodie. Avoimille etäkokkikursseille kuka tahansa saa tulla, yksin tai kaverin kanssa.

  • Kuinka iso ryhmä voi osallistua virtuaaliseen ruokakurssiin?

  Kurssiin voi osallistua vaikka yksin, mutta suosittelemme sitä ensisijaisesti 4-60 henkilön ryhmälle.

  • Minkälaisiin tapahtumiin etäkokkikurssit sopivat ohjelmaksi?

  Ne sopivat oikeastaan mihin tahansa vapaamuotoiseen tapahtumaan tai vaikka koulutukseksi ruokapalvelualan ammattilaisille. Tässä esimerkkejä tapahtumista, joissa olemme pitäneet vegaanista live-kokkikoulua: ympäristöviikko, hyvinvointipäivä, koulutuspäivä, tyky- ja tyhy-päivä, tiimipäivä, koulutustapahtuma, yhdistyksen yhteinen illanvietto, jäsentapahtuma, polttarit ja pikkujoulut.

  Kokataan ja syödään yhdessä – mutta erikseen. Toivottavasti näemme pian iloisten kokkailujen ja hyvän kasvisruoan merkeissä!

  Heräsikö kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää. Tavoitat meidät arkisin numerosta +358 40 769 0366 tai sähköpostista info@ruokailo.fi.