Vegaaninen kokkikoulu etänä ryhmälle

etä kokkikoulu kokkikurssi ruokakurssi etä-tykypäivä

Etsitkö osallistavaa, hyödyllistä ja hauskaa etäohjelmaa? Hyvä. Olet tullut oikeaan paikkaan! Vegaaninen kokkikoulu etänä on mahdollista saada ryhmälle: organsiaatiolle, järjestölle, yhdistykselle, TYKY-, TYHY- ja tiimipäivälle, henkilökunnan virkistykseksi tai muuten vain yhteiseksi ajanvietoksi. Olit sitten sekasyöjä, vegaani tai mitä tahansa siltä väliltä – lämpimästi tervetuloa vegaaniseen etäkeittiöömme!

Virtuaalinen kokkikoulumme sopii kaikenkokoisille porukoille 4-800 henkilön väliltä. Opetus tapahtuu livestriiminä aidossa vuorovaikutuksessa opettajamme kanssa, jokaisen omasta kotikeittiöstä käsin. Ruokamme on herkullista, maittavaa, täyttävää ja värikästä. Tule kanssamme rikkomaan vegeen liittyviä ennakkoluuloja!

Koska ruoanlaittokurssi ei ole paikkaan sidottu, voi elämykseen osallistua mistä päin Suomea ja maailmaa tahansa! Vaikka kesämökiltä. Ja mikä parasta, se on todellinen ekoteko: ympäristöystävällinen, ilmastoviisas ja jopa osallistujien terveyttä edistävä ohjelmanumero – hyviä makuja ja uusien taitojen oppimista unohtamatta.

Our interactive vegan online cooking class is also available in English, and bilingually in both English and Finnish.

Asiakkaamme kertovat

”Ruuat oli todella maukkaita ja Charlotta ihanan positiivinen, auttavainen ja ennenkaikkea ammattitaitoinen.”

”Eilen kokkailtiin Ruokailon Charlottan opastamana. Voin suositella, oli superhauskaa tehdä ruokaa virtuaaliopastuksella, seurata muita ja lopputuloksena parasta vegeruokaa eva. 😀 Lisäksi eka mutakakun leipaisu onnistui. Huippuidea tiimiltä.”

”Tämä oli tosi hieno ja virkistävä juttu, joka antoi paljon sekasyöjälle joka haluaisi syödä vegemmin.”
 

”Monet etänä järjestettävät aktiviteetit tuntuvat jättävän osallistujan melko passiiviseen ja satelliittimaiseen rooliin, mutta ruokaa laittaessa tuntui kuin olisimme todella kokanneet yhdessä – tämä oli todella positiivinen asia!”

”Kaikki osallistujat otettiin hyvin huomioon ja mikä ammattitaito opella, yes!”
 

Kurssin yleisarvosana on 4,6/5,0 (perustuu yli 100 ihmisen antaman palautteen keskiarvoon asteikolla 1=huono, 5=erinomainen). Palautteen antaneista 100 % suosittelisi kurssia muillekin.

Lähetä varaustiedustelu, kysy lisää – autamme mielellämme!

  Kasvipohjaisen ruoan ja ravitsemuksen asiantuntija.

  Tietoa vegaanisesta etäkokkikurssista

  Kokkikurssin rakenne:

  1. Kokoontuminen ja esittely. Lyhyt teoriaosuus, jossa käydään läpi päivän menyy ja tutustutaan käytettäviin erikoisraaka-aineisiin
  2. Kokkaamista. Kokkaamme alku-, pää- jälkiruoan. Lyhytkestoisissa tilaisuuksissa kokkaamme kaksi ruokalajia.
  3. Annosten esittely ja opetuksen päätös
  4. Ateriointi etäyhteyksin oman porukan kesken
  5. Reseptivihkojen jako
   
  Kurssin hintaan sisältyy:
  • Menu, raaka-ainelista, reseptit, sommelierin laatimat juomasuositukset ja keittiövälinelista
   • Toimitetaan osallistujille viikkoa ennen kurssin alkamista
   • Raaka-aineet voidaan hankkia itse ruokakaupasta kauppalistan avulla tai saatte ne kotiin toimitettuna avaimet käteen-periaattella (pk-seutu)
   • Tarvittavat keittiövälineet löytyvät tavallisesta kotikeittiöstä tai ovat improvisoitavissa
  • Itse kokkikurssi
   • Kesto noin 1-2 tuntia, sopimuksen mukaan
  • Kattava reseptivihko

  E-kirja. Kasvisruoka haltuun.

   • E-kirja sisältää tietoa ravitsemuksesta, resepteissä käytetyistä kasvipohjaisista erikoisraaka-aineista sekä yli 50 herkullista kasvipohjaista reseptiä, mukaan lukien kurssilla kokatut

   
   
   
   
   
  • Osallistujille mahdollisuus kysyä kurssin vetäjältä mitä tahansa ravitsemukseen, ruoantuotantoon tai vegaaniseen kokkailuun liittyvää kurssin aikana ja jälkeenpäin sähköpostitse.

  Tilaisuuden houstaa ravitsemustieteilijä (elintarviketieteiden maisteri) ja vegaaniruokakouluttaja Charlotta Hyttinen, tai vegaaniseen ruokaan erikoistunut á la carte kokki Mari Lahdenperä. Voitte olla varmoja, että jaettu tieto on luotettavaa ja ajantasaista.

  Valmiisiin menuihin voi tutustua tästä

  Etäkokkikoulun hinnat alkaen 850 € + alv (pienet ryhmät) 
  Raaka-aineiden hankintaan on muutama vaihtoehto: 
  a) Osallistujat hankkivat ne itse saamansa kauppalistan avulla
  b) T
  yönantaja hankkii ne toimittamamme tilauslistan avulla
  c) Me hoidamme kaiken ja raaka-aineet
   toimitetaan kotiin suoraan osallistujille (vain Suomen alueella).

  Jätä varaustiedustelu, niin laskemme parhaan hinnan! Hintaan vaikuttaa ryhmän koko sekä valittu tapa raaka-aineiden hankintaan.

  Vinkki! Työnantajat voivat järjestää verovapaata virkistystoimintaa myös etänä! Lue lisää verohallinnon sivuilta.

  Kysymyksiä ja vastauksia ryhmien etänä pidettävistä ruokakursseista

  • Tarvitseeko olla vegaani osallistuakseen?

  Ei todellakaan. Meidän kursseille ovat tervetulleita ihan kaikki ruokavaliosuuntauksesta riippumatta: sekasyöjät, lakto-ovovegetaristit, vegaanit kaikki siltä väliltä. Ilahdumme suuresti jokaisesta, joka haluaa oppia hyvästä kasvisruoasta.

  • Ovatko kaikki virtuaaliset kokkauskurssit ja materiaalit 100 % kasvipohjaisia?

  Kyllä. Ruokailo on vegaaninen yritys ja täten kaikki tarjoamamme tuotteet ja palvelut ovat myös täysin kasvipohjaisia. Suurin osa asiakkaistamme on sekasyöjiä.

  • Huomioidaanko erityisruokavaliot?

  Kyllä. Etäkokkikurssimme sopivat hyvin esimerkiksi pähkinäallergikolle tai raskausajan ruokavaliota noudattavalle. Suurin osa kursseista onnistuu mainiosti myös gluteenittomana. Lisäksi kaikki kurssit ovat laktoosittomia, maidottomia ja ilman kananmunaa tai kalaa. Huomioimme osallistujien mahdolliset erityisruokavaliot tilaisuutenne suunnittelussa.

  • Tarvitseeko olla kokenut ruoanlaittaja osallistuakseen etäkokkikouluun?

  Ei missään nimessä. Kaikki lähtötasot huomioidaan ja etäkokkikoulussa etenemme hitaimman mukaan. Kurssi on juurikin oppimista varten, rennolla meiningillä eikä oteta liian vakavasti, jos kaikki ei mene ihan nappiin.

  • Missä ruokakurssi pidetään?

  Koska kyseessä on etäpalvelu, tapahtuu kurssi osallistujien omissa keittiöissä, mökillä tai missä vain, missä on liesi, uuni ja toimiva nettiyhteys. Eli missä päin tahansa. Mitä pienempi ryhmä osallistuu, sitä interaktiivisemman kurssin saatte. Isot osallistujaryhmät on mahdollista jakaa pienempiin ”etähuoneisiin” ruokailun ajaksi.

  • Mitä etäkurssilla kokataan?

  Virtuaalisen kokkikoulun sisältö räätälöidään toiveidenne mukaisesti. Suosituin kurssimme on vegaaniseen arkiruokaan ja erilaisiin kasviproteiinin lähteisiin keskittyvä Värikäs arki, missä tutustutaan myös kasvipohjaisen ruoanlaiton perusteisiin. Mutta vain mielikuvitus on rajana – kerro rohkeasti mitä on mielessä niin ideoidaan yhdessä lisää! Lisäksi tarjoamme etänä teorialuentoja vegaanisesta ruoanlaitosta (sopii erityisen hyvin ruoka-alan toimijoille), ruokavalion tarkistuksia sekä luentoja ravitsemuksesta.

  • Kenelle vegaaninen etäkokkikoulu sopii?

  Se sopii ryhmälle, niin kaveri-, työ- kuin harrasteporukallekin. Organisaatiolle, yhdistykselle, yritykselle. Osallistuja voi olla nuori tai vanha, vasta-aloittelija kotikokki tai jo jonkin aikaa vegaanista ruokaa kokannut foodie. Avoimille etäkokkikursseille saa tulla kuka tahansa, yksin tai kaverin kanssa.

  • Kuinka iso ryhmä voi osallistua virtuaaliseen ruokakurssiin?

  Kurssiin voi osallistua vaikka yksin, mutta suosittelemme sitä ensisijaisesti 4-800 henkilön ryhmälle.

  • Minkälaisiin tapahtumiin etäkokkikurssit sopivat ohjelmaksi?

  Ne sopivat oikeastaan mihin tahansa vapaamuotoiseen tapahtumaan tai vaikka koulutukseksi ruokapalvelualan ammattilaisille. Tässä esimerkkejä tapahtumista, joissa olemme pitäneet vegaanista live-kokkikoulua: ympäristöviikko, hyvinvointipäivä, koulutuspäivä, tyky- ja tyhy-päivä, tiimipäivä, koulutustapahtuma, yhdistyksen yhteinen illanvietto, jäsentapahtuma, polttarit ja pikkujoulut.

  etä kokkikurssi kokkikoulu verkossa etä tyky
  Ruokailon vegaaninen kokkikoulu ryhmälle on osallistava, ympäristöystävällinen, paikkaan sitomaton ja hyödyllinen tapa kasvattaa yhteishenkeä ja hyvinvointia tiimissänne.

  Kokataan ja syödään yhdessä – mutta erikseen. Toivottavasti näemme pian iloisten kokkailujen ja hyvän kasvisruoan merkeissä!

  Heräsikö kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää. Tavoitat meidät arkisin numerosta +358 40 769 0366 tai sähköpostista info@ruokailo.fi.