Vegaaninen kokkikurssi ryhmälle

Kokkikurssi ryhmälle - Ruokailo

Aktiivista ja hyödyllistä ohjelmaa tyky-päiville tai yhdistyksellesi – vegaaninen kokkikurssi ryhmälle

Kuka onkaan pomo keittiössä? Syökö jokainen kasviksensa? Mikäs olisikaan parempi tapa bondata tiimin kesken kuin loihtia yhdessä juhla-ateria ja jakaa se kaikkien kesken? Mokaaminen on sallittua ja se kohdataan huumorilla. Nyt ei ole aika nipottaa tulosraporteista. Vegaaninen kokkikurssi ryhmälle on oiva aktiivinen, hauska, hyödyllinen, osallistava ja ympäristöystävällinen ohjelmanumero esimerkiksi tiimipäiville, tyky-päiville, polttareihin, pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhliin. Lisätiedot sivun lopussa.

Saisinko tarjouksen?

  Jossain vaiheessa pitää kuitenkin syödä – miksi ei mahdollisimman hauskasti?

   

  Kysymyksiä ja vastauksia ryhmien kokkikursseista

   

   

  Kokkikurssi pähkinänkuoressa

  • Herkullista ja ympäristöystävällistä ruokaa, juhlava usean ruokalajin ateria
  • Iloista ja osallistavaa ohjelmaa, yhdessä tehden ja nautiskellen
  • Asiantunteva opastus rennolla otteella
  • Rutkasti tietoa erikoisraaka-aineista, vinkkejä ruoanlaittoon ja uusia ruoanvalmistustekniikoita
  • Halutessanne myös tietoa ravitsemuksesta, ruoantuotannosta ja ruoan ympäristövaikutuksista – kaikki tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjaten
   

  Kenelle vegaaninen ruokakurssi sopii?

  • Kaikille ruoasta kiinnostuneille ja hyvän ruoan ystäville
  • Yhdistyksille, työyhteisöille, esimerkiksi pikkujouluihin, hyvinvointi-, tiimi- tai virkistyspäiville
  • Sekasyöjille, kasvis- tai vegaaniruokavaliota noudattaville ja kaikille siltä väliltä
   

  Miten kokkikoulu toimii?

  Kaikki osallistuvat yhteisen aterian kokkaamiseen, jonka päätteeksi katetaan pöytä koreaksi ja herkutellaan yhdessä! Muistoksi jokainen saa kattavan pdf-reseptivihkon, johon kuuluu myös tietopaketti reseptien sisältämistä erikoisraaka-aineista. Jokaisella osallistujalla on kurssin käytyään oikeus olla Ruokailoon yhteydessä kysyäkseen ravitsemukseen tai vegaaniseen ruoanlaittoon liittyviä asioita. Kokattujen ruokalajien määrä riippuu osallistujien määrästä, mutta myös valittu teema sekä keittiön varustetaso vaikuttavat. Kurssilla kokataan pienryhmissä tai pareissa. Jokainen kokkaustiimi kokkaa keskenään erilaisia ruokia, joita kaikki pääsevät yhdessä nauttimaan vatsat täyteen. Luvassa on useampia alku- ja pääruokia sekä vähintään yksi jälkiruoka.

   

   

   

  Mitä vegaanisella kokkikurssilla syödään?

  Heinää. No ei sentään. 😀 Menukokonaisuus ja teema toteutetaan toiveidenne mukaan. Tarjoamme esimerkiksi Värikäs arkiVegaanin joulupöytäKahvipöydän herkut, viiden tähden illallinen tai laajempana Lähtölaukaus vegaanikeittiöön, vegaaninen brunssi, talven juhlat jne. Tai kerro rohkeasti ideasi, niin katsotaan mitä saadaan kehitettyä! Kaikki kasvipohjaisena, tietenkin. Huomioimme tilaisuuden suunnittelussa mahdolliset erityisruokavaliot.

   

   

   

  Missä ruokakurssi järjestetään?

  Alueena toimii Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa sekä lähialueet ja isoimmat kaupungit.

  Kauttamme on mahdollista vuokrata tilat kokkailun ajaksi tai koko päiväksi. Kokkikurssi ruokailuineen voidaan myös pitää yrityksen tiloissa, sen itse järjestämässä paikassa tai esimerkiksi kodin, saunatilan tai kerhohuoneen keittiössä. Keittiön varustetason tulee kuitenkin olla riittävä. Jos olet epävarma keittiön soveltuvuudesta niin voit kysyä meiltä rohkeasti. Ruokailo voi myös selvittää asian puolestasi olemalla yhteydessä tilan emäntään/isäntään. 

   

   

   

  Kauanko kasvisruokakurssi kestää?

  Ruoanlaitto ja ateriointi kestää yhden kerran kurssissa yhteensä 3-4 tuntia. Kokkauskurssi voidaan aloittaa koska tahansa kello 10-19 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella aloitetusta kokkailusta veloitetaan pieni lisämaksu. Kiireiseen aikatauluun on mahdollista sopia lyhemmästäkin kestosta. Kurssit on myös mahdollista järjestää pidempinä ja syvällisempinä, esimerkiksi 3 x 3 h kokonaisuuksina tai vaikka kokonaisen päivän tai viikonlopun kestävinä, esimerkiksi osana retriittiä, ammattilais- tai koulutustapahtumaa.

   

   

   

  Mitä vegaaninen kokkikurssi ryhmälle maksaa?

  Hintaan vaikuttaa seurueen koko ja mahdollinen tilavuokra. Raaka-aineet sisältyvät hintaan. Pyydä tarjous tai soita Charlottalle numeroon +358 (0)40 769 0366.

  Mitä kokkikoulun hintaan sisältyy?

  Hauska ja yhteishenkeä nostattava ohjelmanumero, ruokakurssi lähiopetuksella vegaanisen ruoan ammattilaisen opastuksella, kaikki kurssilla kokatut reseptit, kattava e-reseptivihko, jossa on kurssilla kokattujen ruokien lisäksi monta muuta vegaanista ruokaohjetta sekä tiiviisti tietoa, useamman ruokalajin ateria, kahvi/tee, mahdollisuus tuoda omat juomat sekä jokaiselle osallistujalle oikeus olla kurssin jälkeen sähköpostitse yhteydessä ja kysyä mitä tahansa vegaaniseen ruoanlaittoon tai ravitsemukseen liittyen.

   

   

  Mitkä maksutavat ovat mahdollisia?

  Suosimme ensisijaisesti verkkolaskua, mutta myös muut sähköiset laskutustavat onnistuvat. Tilaisuus on pyynnöstä mahdollista maksaa verkkokaupassamme verkkopankkimaksulla tai luottokortilla (Visa, Mastercard).

   

   

   

  Ruokakurssien peruutusehdot

  Organisaatioille (yhdistykset, yritykset, järjestöt ym.) myydyt palvelut ja tuotteet katsotaan myydyiksi sopimuksentekohetkellä (hyväksytty tarjous, puhelu, sähköposti). Peruutetuista organisaatiopalveluista veloitamme 30 % sovitusta hinnasta. Jos peruutus tehdään alle kaksi viikkoa ennen sovittua ajankohtaa veloitamme 50 %. Kolme vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 % sovitusta hinnasta. Tilaisuuden siirto on mahdollinen 30 % veloitusta vastaan. Tutustu käyttö- ja peruutusehtoihin.

  Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukainen kurssi ja tehdään siitä jotain eeppistä!

  Yhteistyökumppaniemme kautta on myös mahdollista yhdistää tapahtumaan muuta ohjelmaa. Kysy lisää!