Vegaaninen kokkikurssi ryhmälle

Kokkikurssi ryhmälle - Ruokailo

Aktiivista, hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa tyky-päiville ja yhdistyksellesi – vegaaninen kokkikurssi ryhmälle!

Etsitkö hauskaa, herkullista, osallistavaa, tiimihenkeä kasvattavaa ja taatusti hyödyllistä ohjelmaa tapahtumaasi? Johon saisi kaiken lisäksi yhdistettyä ruokailun? Hyvä, olet tullut oikeaan paikkaan! Vegaaninen kokkikurssi ryhmälle sopii sekasyöjästä vegaaniin, kaikille siltä väliltä sekä raavaille lihansyöjille! Opitte taatusti uutta ja pääsette nauttimaan hyvästä ruoasta. Palvelu sopii organsiaatiolle, järjestölle, yhdistykselle, henkilökunnan virkistykseksi, TYKY-, TYHY- ja tiimipäivälle, pikkujouluihin, syntymäpäiväjuhliin, polttareihin ja kaveriporukan yhteiseksi ajanvietoksi. Lämpimästi tervetuloa vegaaniseen keittiöön! 

Vegaaninen kokkikoulu on ihanteellista ohjelmaa 4-16 henkilön ryhmille, mutta järjestyy myös jopa 50 henkilön porukoille! Tätä isommille ryhmille suosittelemme etäkokkikoulua tai useamman lähitilaisuuden järjestämistä.

Mikä parasta, vegaaninen kokkikurssi on bonuksena ekoteko: ilmastoviisas, ympäristöystävällinen ja jopa osallistujien terveyttä edistävä ohjelmanumero – hyviä makuja ja uusien taitojen oppimista unohtamatta.

Varoitus: saatat yllättyä positiivisesti.

Our vegan cooking class is also available in English as well as bilingually in both English and Finnish. We are fluent in Swedish too.

Asiakkaamme kertovat

Kurssi oli ihana, värikäs ja pirteä, todella kiva konsepti 🙂 Kurssin vetäjät olivat myös asiantuntevia!”

”Kurssi oli todella kiva kokemus, ja keksisin monta ihmistä/porukkaa, joiden kanssa olisi mukava osallistua uudestaan.”

”Kaikentasoiset kokit olivat tervetulleita. Opettajalta voi kysyä ihan perusjutuistakin ilman, että tuli tyhmä olo, ja tosi hyvin hän ehti auttaa ja neuvoa kaikkia.”

”Tämä oli tosi hieno ja virkistävä juttu, joka antoi paljon sekasyöjälle joka haluaisi syödä vegemmin.”
 

”Mahtava ammattitaito ja paljon tietoa vegaanisesta ruokavaliosta, vegaanisesta kokkauksesta ja leipomisesta ja paljon kaikkia uusia vinkkejä ja neuvoja!”

 
 

Palvelun yleisarvosana on 4,7/5,0 (perustuu yli 100 ihmisen antaman palautteen keskiarvoon asteikolla 1=huono, 5=erinomainen). Palautteen antaneista 100 % suosittelisi palvelua muillekin.

LÄHETÄ VARAUSTIEDUSTELU

  Jossain vaiheessa pitää kuitenkin syödä – miksi ei mahdollisimman hauskasti?

  Tietoa vegaanisesta kokkikurssista

  Vegaanisen kokkikurssin rakenne:

  1. Kokoontuminen ja esittely. Lyhyt teoriaosuus, jossa käydään läpi päivän menu ja tutustutaan käytettäviin erikoisraaka-aineisiin
  2. Essujen jako ja jako kokkaustiimeihin. Kokkaamme useamman ruokalajin valitun teeman mukaisesti
  3. Yhdessä ateriointi ja ruoasta nauttiminen
  4. Kurssin päätteeksi osallistujat saavat sähköisen e-reseptikirjan, jossa on kaikki kurssilla kokatut ohjeet ja monta muuta 100 % kasvipohjaista herkullista reseptiä
   
  Ruokakurssin hintaan sisältyy:
  • Lähiopetus vegaanisen ruoanlaiton ammattilaisen opastuksella
  • Raaka-aineet
  • Reseptit
  • Sommelierin laatimat juomasuositukset
  • Useamman ruokalajin ateria
  • Kahvi/tee
  • Ohjelmaa muutamaksi tunniksi
  • Tilavuokra
  • Itse kokkikurssi
  • Kattava E-reseptikirja (100 sivua), joka toimitetaan sähköpostilla kurssin jälkeen

                Virtuaalinen kokkikoulu e-reseptikirja kansi   Virrtuaalinen kokkikoulu tyhypäivä e-reseptikirja          

   • Se sisältää tietoa resepteissä käytetyistä kasvipohjaisista erikoisraaka-aineista sekä yli 40 herkullista kasvipohjaista ruoka-ohjetta
  • Osallistujille mahdollisuus kysyä meiltä mitä tahansa ravitsemukseen, ruoantuotantoon tai vegaaniseen kokkailuun liittyvää kurssin aikana ja jälkeenpäin sähköpostitse

  Tilaisuuden houstaa vegaaniseen ruoanlaittoon erikoistunut ravitsemustieteilijä (elintarviketieteiden maisteri) ja vegaaniruokakouluttaja Charlotta Hyttinen, tai vegaaniseen ruokaan erikoistunut á la carte kokki Mari Lahdenperä. Huolehdimme viihtymisestä ja voitte olla varmoja, että jaettu tieto on luotettavaa ja ajantasaista!

  Vegaanisen kokkikurssin hinnat alkaen 850 € + alv (alle kymmenen henkilön ryhmät)

  Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme teille parhaan hinnan! Hintaan vaikuttaa eniten ryhmän koko sekä tilavuokra.

  Vinkki! Työnantajat voivat järjestää verovapaata virkistystoimintaa. Lue lisää verohallinnon sivuilta.

  Lumipallot valkoiset kookospallot vegaaninen jouluherkku joulupöytä

   

  Kysymyksiä ja vastauksia ryhmien kokkikursseista

   

  Kokkikurssi pähkinänkuoressa

  • Herkullista ja ympäristöystävällistä ruokaa, juhlava usean ruokalajin ateria
  • Iloista ja osallistavaa ohjelmaa, yhdessä tehden ja nautiskellen
  • Asiantunteva opastus rennolla otteella
  • Rutkasti tietoa erikoisraaka-aineista, vinkkejä ruoanlaittoon ja uusia ruoanvalmistustekniikoita
  • Halutessanne myös tietoa ravitsemuksesta, ruoantuotannosta ja ruoan ympäristövaikutuksista – kaikki tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjaten
   

  Kenelle vegaaninen ruokakurssi sopii?

  • Kaikille ruoasta kiinnostuneille ja hyvän ruoan ystäville
  • Yhdistyksille, työyhteisöille, esimerkiksi pikkujouluihin, hyvinvointi-, tiimi- tai virkistyspäiville
  • Sekasyöjille, kasvis- tai vegaaniruokavaliota noudattaville ja kaikille siltä väliltä
   

  Miten kokkikoulu toimii?

  Kaikki osallistuvat yhteisen aterian kokkaamiseen, jonka päätteeksi katetaan pöytä koreaksi ja herkutellaan yhdessä! Muistoksi jokainen saa kattavan pdf-reseptivihkon, johon kuuluu myös tietopaketti reseptien sisältämistä erikoisraaka-aineista. Jokaisella osallistujalla on kurssin käytyään oikeus olla Ruokailoon yhteydessä kysyäkseen ravitsemukseen tai vegaaniseen ruoanlaittoon liittyviä asioita. Kokattujen ruokalajien määrä riippuu osallistujien määrästä, mutta myös valittu teema sekä keittiön varustetaso vaikuttavat. Kurssilla kokataan pienryhmissä tai pareissa. Jokainen kokkaustiimi kokkaa keskenään erilaisia ruokia, joita kaikki pääsevät yhdessä nauttimaan vatsat täyteen. Luvassa on useampia alku- ja pääruokia sekä vähintään yksi jälkiruoka.

  Mitä vegaanisella kokkikurssilla syödään?

  Heinää. No ei sentään. 😀 Menukokonaisuus ja teema toteutetaan toiveidenne mukaan. Tarjoamme esimerkiksi Värikäs arkiVegaanin joulupöytäKahvipöydän herkut, Viiden tähden illallinen, English Breakfast, Ihana brunssi, Tsaarin pöydässä, Talven juhlat, työpaikkalounas tai laajempana kokonisuutena Lähtölaukaus vegaanikeittiöön. Tai kerro rohkeasti ideasi, niin katsotaan mitä saadaan kehitettyä! Kaikki kasvipohjaisena, tietenkin. Huomioimme tilaisuuden suunnittelussa mahdolliset erityisruokavaliot.

  Missä ruokakurssi järjestetään?

  Alueena toimii Helsinki (keskusta ja pohjoinen), Espoo, Kauniainen, Vantaa sekä lähialueet ja isoimmat kaupungit. Etänä koko maailmassa.

  Kauttamme on mahdollista vuokrata tilat kokkailun ajaksi tai koko päiväksi. Kokkikurssi ruokailuineen voidaan myös pitää yrityksen tiloissa, sen itse järjestämässä paikassa (esimerkiksi TYKY-päivän ohjelmatilassa), tai edustustilan, saunatilan tai kerhohuoneen keittiössä. Keittiön varustetason tulee kuitenkin olla riittävä. Jos olet epävarma keittiön soveltuvuudesta niin voit kysyä meiltä rohkeasti, niin tarkistamme asian.

  Kauanko kasvisruokakurssi kestää?

  Ruoanlaitto ja ateriointi kestää yhden kerran kurssissa yhteensä 3-4 tuntia, mutta iltaa voi kurssin jälkeen myös viettää pidemmän kaavan mukaan. Kokkauskurssi voidaan aloittaa koska tahansa kello 10-19 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella aloitetusta kokkailusta veloitetaan pieni lisämaksu. Kiireiseen aikatauluun on mahdollista sopia lyhemmästäkin kestosta. Kurssit on myös mahdollista järjestää pidempinä ja syvällisempinä, esimerkiksi 3 x 3 h kokonaisuuksina tai vaikka kokonaisen päivän tai viikonlopun kestävinä, esimerkiksi osana retriittiä, ammattilais- tai koulutustapahtumaa.

  Mitä vegaaninen kokkikurssi ryhmälle maksaa?

  Hintaan vaikuttaa seurueen koko ja mahdollinen tilavuokra. Kaikki raaka-aineet sisältyvät hintaan. Pyydä tarjous tai soita Charlottalle numeroon +358 (0)40 769 0366. Hinnat alkaen 850 + alv. Yksityishenkilöt voivat tilata kotiinsa edullisemman kokkikurssin.

  Mitä kokkikoulun hintaan sisältyy?

  Hauska ja yhteishenkeä nostattava ohjelmanumero, ruokakurssi lähiopetuksella vegaanisen ruoan ammattilaisen opastuksella, kaikki kurssilla kokatut reseptit, kattava e-reseptikirja, jossa on kurssilla kokattujen ruokien lisäksi monta muuta vegaanista ruokaohjetta sekä tiiviisti tietoa, useamman ruokalajin ateria, kahvi/tee, sommelierin laatimat alkoholittomat ja alkoholilliset juomasuositukset, mahdollisuus tuoda omat juomat, tilavuokran sekä jokaiselle osallistujalle oikeus olla kurssin jälkeen sähköpostitse yhteydessä ja kysyä mitä tahansa vegaaniseen ruoanlaittoon tai ravitsemukseen liittyen.

  Mitkä maksutavat ovat mahdollisia?

  Suosimme ensisijaisesti verkkolaskua, mutta myös muut sähköiset laskutustavat onnistuvat. Tilaisuus on pyynnöstä mahdollista maksaa verkkokaupassamme verkkopankkimaksulla tai luottokortilla (Visa, Mastercard).

  Ruokakurssien peruutusehdot

  Organisaatioille (yhdistykset, yritykset, järjestöt ym.) ja ryhmille myydyt palvelut ja tuotteet katsotaan myydyiksi sopimuksentekohetkellä (hyväksytty tarjous, puhelu, sähköposti). Peruutetuista organisaatiopalveluista veloitamme 30 % sovitusta hinnasta. Jos peruutus tehdään alle kaksi viikkoa ennen sovittua ajankohtaa veloitamme 50 %. Kolme vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 % sovitusta hinnasta. Tilaisuuden siirto on mahdollinen 30 % veloitusta vastaan. Tutustu käyttö- ja peruutusehtoihin.

  Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukainen kurssi ja tehdään siitä jotain eeppistä!

  Yhteistyökumppaniemme kautta on myös mahdollista yhdistää tapahtumaan muuta ohjelmaa. Kysy lisää!