Vegaaninen kokkikurssi ryhmälle

Kokkikurssi ryhmälle helsinki kokkauskurssi kokkikoulu kasvisruoka vegaaninen ryhmä

Aktiivista, hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa tyky-päiville ja tiimille – vegaaninen kokkikurssi ryhmällesi!

Kuka onkaan pomo keittiössä? Syökö jokainen kasviksensa? Nyt ei ole aikaa pohtia tulosraportteja!

Etsitkö hauskaa, herkullista, osallistavaa, tiimihenkeä kasvattavaa ja taatusti hyödyllistä ohjelmaa tapahtumaasi? Johon saisi kaiken lisäksi yhdistettyä ruokailun? Hyvä, olet tullut oikeaan paikkaan! Vegaaninen kokkikurssi sopii sekasyöjästä vegaaniin, kaikille siltä väliltä sekä raavaille lihansyöjille. Opitte taatusti uutta ja pääsette nauttimaan hyvästä ruoasta. Lämpimästi tervetuloa vegaaniseen keittiöön! Täällä mennään hyvä maku edellä ja sopivan rennolla meiningillä.

Vegaaninen kokkikoulu pidetään Iso Roobertinkadulla, on ihanteellista ohjelmaa 5-22 henkilölle, ja järjestyy muualla myös isommille, jopa 50 henkilön porukoille. Tätä isommille ryhmille suosittelemme etäkokkikoulua tai useamman lähitilaisuuden järjestämistä.

Mikä parasta, vegaaninen kokkikurssi on bonuksena ekoteko: ilmastoviisas, ympäristöystävällinen ja jopa osallistujien terveyttä edistävä ohjelmanumero – hyviä makuja ja uusien taitojen oppimista unohtamatta.

Varoitus: saatat yllättyä positiivisesti.

Our vegan cooking class is also available in English as well as bilingually in both English and Finnish. Vi pratar också svenska.

Kurssit alkaen 1100 € + alv 24 %.

kokkikurssi helsinki ryhmä

VARAUSTIEDUSTELU

    Jossain vaiheessa pitää kuitenkin syödä – miksi ei mahdollisimman hauskasti?

    Asiakkaamme kertovat

    Kokkikurssin yleisarvosana on 4,7/5,0 (perustuu yli 200 palautteen keskiarvoon asteikolla 1=huono, 5=erinomainen). Palautteen antaneista 100 % suosittelisi palvelua muillekin. 

    Kurssi oli ihana, värikäs ja pirteä, todella kiva konsepti 🙂 Kurssin vetäjät olivat myös asiantuntevia!”

    ”Kurssi oli todella kiva kokemus, ja keksisin monta ihmistä/porukkaa, joiden kanssa olisi mukava osallistua uudestaan.”

    ”Kaikentasoiset kokit olivat tervetulleita. Opettajalta voi kysyä ihan perusjutuistakin ilman, että tuli tyhmä olo, ja tosi hyvin hän ehti auttaa ja neuvoa kaikkia.”

    ”Näin 100% lihansyöjänä, minusta tuli suuri tofun ystävä. Pitää kyllä rehellisesti myöntää, että olen käyttänyt ihan liian vähän vegeä lautasella perustuen omaan käsitykseeni kasvis- / vegeruoan mauttomuudesta. Tämä kurssi muutti käsitykseni täysin ja löysin loistavia uusia tuotteita, joita en ole koskaan osannut hyödyntää. Kiitos :)”

    ”Hauska ilta tiimin kanssa! Kurssilla oli tosi hyvä meininki ja sain todellakin runsaasti tsemppiä ja ideoita jatkossa ruoanlaittoon!”

    ”Olin suorastaan otettu, että ruoka-aineallergiani otettiin niin hyvin huomioon. Olin valmistautunut siihen, että jätän vain syömättä ne ruoat, joissa on minulle sopimattomia ainesosia, mutta allergiat kysyttiin etukäteen ja paikan päällä pidettiin huolta, että kaikista ruoista tehtiin myös minulle sopiva versio. Myös alun opastus oli erinomainen, samoin ruoan aikana käyty rento, mutta informatiivinen keskustelu yhdessä.”

    ”Mahtava ammattitaito ja paljon tietoa vegaanisesta ruokavaliosta, vegaanisesta kokkauksesta ja leipomisesta ja paljon kaikkia uusia vinkkejä ja neuvoja!”

    ”The cooking course as a whole was very good. The menu we prepared was good and it was nice as we prepared various foods. In addition to cooking we learned some useful information. The instructor was friendly and positive :)”
     
    ”The overall organizing was great, clear recipes and instructions. Also, the visual part of the course booklet and recipes were nice. You had a great service from the beginning to the end. You also explained different techniques and how to prepare vegan food. You did not assume everyone were already vegans, and you did not market veganism. Likewise, you openly told about vegan food and other things.”
     
    ”Excellent, well-thought flavors and textures! 
     
    kuva kokkikurssin keittiöstä

    Vegaaninen kokkikurssi lyhyesti

    Kokkikurssin rakenne:

    1. Kokoontuminen, esittely, pieni suupala, juotavaa. Teoriaosuus, jossa käydään läpi päivän menu ja tutustutaan käytettäviin erikoisraaka-aineisiin
    2. Essujen jako ja jako kokkauspareihin tai pienryhmiin. Tiimit kokkaavat keskenään eri ruokia, joita kaikki pääsevät herkuttelemaan vatsat täyteen
    3. Yhdessä ateriointi ja ruoasta nauttiminen
    4. Kurssin päätteeksi osallistujat saavat sähköisen e-reseptikirjan, jossa on kaikki kurssilla kokatut ohjeet ja monta muuta 100 % kasvipohjaista herkullista reseptiä
     
    Kokkauskurssin hintaan sisältyy:
    • Fiilistä nostattava infoviesti, jonka voitte välittää osallistujille hyvissä ajoin
    • Pieni suupala ennen kokkaamista
    • Lähiopetus vegaanisen ruoanlaiton ammattilaisen opastuksella valitun teeman mukaisesti
    • Raaka-aineet
    • Reseptit
    • Sommelierin laatimat juomasuositukset (holittomat ja/tai alkoholipitoiset). Omat virvokkeet ovat sallittuja
    • Vähintään seitsemän ruokalajin ateria, joka päätetään herkulliseen jälkiruokaan
    • Kahvi/tee, kivennäisvesi
    • Ohjelmaa muutamaksi tunniksi
    • Lainaessut kurssin ajaksi
    • Osallistujille mahdollisuus kysyä mitä tahansa ravitsemukseen, ruoantuotantoon tai vegaaniseen kokkailuun liittyvää kurssin aikana ja jälkeenpäin sähköpostitse
    • Ryhmille yhteinen diplomi kurssille osallistumisesta
    • Päätösviesti, jossa on linkki reseptien tai e-reseptikirjan lataamiseen, sekä linkki palautekyselyyn
    • Värikäs arki-kursseilla jokaiselle osallistujalle oma kattava e-reseptikirja (pdf, yli 120 sivua, arvo 29 €/kpl), joka toimitetaan sähköpostilla kurssin jälkeen. Se sisältää tietoa resepteissä käytetyistä kasvipohjaisista erikoisraaka-aineista sekä yli 50 herkullista kasvipohjaista ruoka-ohjetta:

     

    Tilaisuuden emännöi tiimimme vegaanisen ruoanlaiton ammattilaiset. Huolehdimme viihtymisestä ja voitte olla varmoja, että jaettu tieto on luotettavaa ja ajantasaista.

    Vegaanisen kokkikurssin hinnat alkaen 1100 € + alv 24 %.

    Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme ryhmällenne parhaan hinnan! Hintaan vaikuttaa ryhmän koko sekä mahdollinen tilavuokra, jos kokkikoulu järjestetään muualla kuin ykköstilassamme Iso Roobertinkadulla.

    Vinkki! Työnantajat voivat järjestää verovapaata virkistystoimintaa. Lue lisää verohallinnon sivuilta.

    Pääset tutustumaan muutamiin valmiista menuista tästä.

    Kokkauskurssien teemat

    Kurssien teemat ovat 100 % kasvipohjaisia ja taatusti herkullisia. Ne on laadittu etenkin sekaruokavalioon tottuneiden makunystyröitä ajatellen, sillä 95 % asiakkaistamme määrittelee itsensä sekasyöjäksi. Alla näet esimerkkejä mitä eri teemat voivat sisältää. Lopulliset ruokavalinnat teemme mahdolliset erityisruokavaliot, ryhmän koon ja vuodenajan huomioiden. Ryhmän koko vaikuttaa kokattavien ruokalajien määrään. Kaikki menut nautitaan juhlavasti.

     

    Värikäs arki

    Suosituin. Sisältää noin 7 eri ruokalajia eri makumaailmoista ja eri kasviproteiineista valmistettuna. Suosittelemme etenkin ensimmäistä kertaa kanssamme kokkaaville.
    Esimerkiksi:

    Merileväkaviaariskagen saaristolaisleivällä
    Minikikherneomeletit paahdetuilla sienillä
    Inkiväärikaramellisoitu tofu ja Som tam-salaatti
    ***
    Hernepestopasta
    Lähiruoka-stroganoff ja paahdetut perunat
    Shepherdess Pie
    ***
    Kanelista mutakakkua, vaniljajäätelöä ja paahdettuja mantelilastuja

     

    Ihana Aasia

    Vietnamilaiset riisipaperirullat ja tahinidippi 
    Aasialainen kurkkusalaatti 
    Kiinalainen paistettu munakoiso 
    Inkivääri-karamellisoitu rapea tofu ja Som tam 
    ***
    Bahn Mi 
    Tofu red curry ja riisi 
    ***
    Paahdetut banaanit vaniljajäätelöllä
     
     
     

    Tricolore

     Cashewmoxxarella caprese
    Savutofu carbonara
    Täytetyt raviolit, lehtikaalipestoa
    Tiramisu

     

     

    Parasta brunssia

    Itse tehtyä leipää, punajuurihummusta, hernelevitettä ja tuoreita kasviksia
    Tuorepuuroa, smoothieta, chiavanukasta ja granolaa
    Tofukokkelia, kikherneomelettia paistetuilla sienillä, ruokaisaa salaattia
    Paksut banaaniletut chia-pikahillolla, vegaaniset nutella voisarvet
    ja hyydytettyä suklaajuustokakkua

     

    Kahvipöydän herkut – vegaaninen leivonta

    Voileipäkakkua, vegaaninen kinkkuquiche, baageleita, sitruunamarenkipiirakkaa, suklaajuustokakkua, cinnamon rollseja, porkkanakuppikakkuja ym.

     

    Vegaaninen joulupöytä

    Merelliset herkut: porkkalaa, lasimestarin tofua,
    munakoisosilliä, merileväkaviaaria ja blinejä

    Sienisalaattia, talvista savutofusalaattia, riisipiirakoita ja munatonta voita

    Seitankinkkua, soijarouhepyöryköitä, herkkukastiketta,
    punajuurilaatikkoa ja paahdettuja perunoita

    Piparkakkujäätelöä, suklaa-kanelitryffeleitä ja kuumaa omenajuomaa 

    kasvisruokakurssi helsinki raaka-aineet
    Lumipallot valkoiset kookospallot vegaaninen jouluherkku joulupöytä

     

    Kysymyksiä ja vastauksia: Vegaaninen kokkikurssi ryhmälle

     

    Kokkikurssi pähkinänkuoressa

    • Herkullista ja ympäristöystävällistä ruokaa, juhlava usean ruokalajin ateria valitun teeman mukaisesti
    • Iloista ja osallistavaa ohjelmaa, yhdessä tehden ja nautiskellen
    • Asiantunteva opastus rennolla otteella
    • Rutkasti tietoa erikoisraaka-aineista, vinkkejä ruoanlaittoon ja uusia ruoanvalmistustekniikoita
    • Halutessanne myös tietoa ravitsemuksesta, ruoantuotannosta ja ruoan ympäristövaikutuksista – kaikki tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjaten
    • Mahdollisuus yhdistää kokoukseen

    Kenelle kokkauskurssi sopii?

    • Kaikille ruoasta kiinnostuneille ja hyvän ruoan ystäville
    • Sekasyöjille, kasvis- tai vegaaniruokavaliota noudattaville ja kaikille siltä väliltä
    • Työyhteisöille, tiimeille, yhdistyksille. Esimerkiksi pikkujouluihin, hyvinvointi-, tiimi- tai virkistyspäiville, TYHY- ja TYKY-toimintaan, kokouksen yhteyteen, kaveriporukan yhteiseksi ajanvietoksi ja juhliin kuten läksiäisiin, syntymäpäiville ja polttareihin
     

    Miten kokkikoulu toimii?

    Kaikki osallistuvat yhteisen aterian kokkaamiseen, jonka päätteeksi katetaan pöytä koreaksi ja herkutellaan yhdessä! Muistoksi jokainen saa reseptit, joihin kuuluu tietopaketti reseptien sisältämistä erikoisraaka-aineista ja teemasta riippuen kattavan pdf-reseptivihkon. Jokaisella osallistujalla on kurssin käytyään oikeus olla sähköpostitse yhteydessä Ruokailoon kysyäkseen ravitsemukseen tai vegaaniseen ruoanlaittoon liittyviä asioita. Kokattujen ruokalajien määrä riippuu osallistujien määrästä, mutta myös valittu teema sekä keittiön varustetaso vaikuttavat. Kurssilla kokataan pienryhmissä tai pareissa. Jokainen kokkaustiimi kokkaa keskenään erilaisia ruokia, joita kaikki pääsevät yhdessä nauttimaan vatsat täyteen. Luvassa on useampia alku- ja pääruokia sekä vähintään yksi jälkiruoka.

     

    Mitä vegaanisella kokkikurssilla syödään?

    Heinää. No ei sentään. 😀 Menukokonaisuus ja teema toteutetaan toiveidenne mukaan. Tarjoamme esimerkiksi Värikäs arkiVegaanin joulupöytäKahvipöydän herkut, Viiden tähden illallinen, English Breakfast, Sunnuntaibrunssi, Tsaarin pöydässä, Talven juhlat, Ihana Aasia, Italialainen Tricolore-menu, työpaikkalounas sekä laajempia kokonaisuuksia. Tai kerro rohkeasti ideasi, niin katsotaan mitä saadaan kehitettyä! Kaikki kasvipohjaisena, tietenkin. Huomioimme tilaisuuden suunnittelussa mahdolliset erityisruokavaliot. Muutamia valmiita menuita pääset tarkastelemaan tästä.

     

    Missä ruokakurssi järjestetään?

    Ykköstilamme sijaitsee ydinkeskustassa Iso Roobertikadulla, jossa pidämme max 22 henkilön kurssit. Tätä isommat tilaisuudet pidämme yhteistyökumppaneidemme tiloissa ja tulemme sopimuksesta muuallekin, esimerkiksi työpaikallenne tai tyky-päiväksi vuokrattuun tilaan. Koko Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa sekä lähialueet ja isoimmat kaupungit kuuluvat palvelualueeseen. Etäkokkikoulussa koko maailma.

     

    Kauttamme on mahdollista vuokrata tilat kokkailun ajaksi tai koko päiväksi.

    Kokkikurssi ruokailuineen voidaan myös pitää yrityksen tiloissa, sen itse järjestämässä paikassa (esimerkiksi TYKY-päivän ohjelmatilassa), edustustilan, saunatilan tai kerhohuoneen keittiössä. Keittiön varustetason tulee kuitenkin olla riittävä. Jos olet epävarma keittiön soveltuvuudesta niin voit kysyä meiltä rohkeasti, niin tarkistamme asian. Iso Roobertinkadulla voi myös kokoustaa. Tilasta löytyy videotykki ja fläppitaulu.

     

    Kauanko kasvisruokakurssi kestää?

    Ruoanlaitto ja ateriointi kestää yhden kerran kurssissa yhteensä 3-4 tuntia, ja iltaa voi kurssin jälkeen myös viettää pidemmän kaavan mukaan. Kokkauskurssi voidaan aloittaa koska tahansa kello 10-19 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella aloitetusta kokkailusta veloitetaan pieni lisämaksu. Kiireiseen aikatauluun on mahdollista sopia lyhemmästäkin kestosta. Kurssit on myös mahdollista järjestää pidempinä ja syvällisempinä, esimerkiksi 3 x 3 h kokonaisuuksina tai vaikka kokonaisen päivän tai viikonlopun kestävinä, esimerkiksi osana retriittiä, ammattilais- tai koulutustapahtumaa.

     

    Miten erityisruokavaliot huomioidaan?

    Kaikki ruoat ovat lähtökohtaisesti laktoosittomia, maidottomia, kananmunattomia ja ilman kalaa, punaista lihaa tai muuta eläinperäistä. Esimerkiksi pähkinättömyys, raskausajan ruokavalio ja gluteenittomuus onnistuvat myös hyvin, mutta näistä pyydämme ilmoittamaan etukäteen. Huomioimme asiakkaan tarpeiden mukaan myös muut mahdolliset erityisruokavaliot. Kaikki menut paitsi italialainen Tricolore ja Vegaaninen leivonta onnistuvat gluteenittomana.

     

    Mitä vegaaninen kokkikurssi ryhmälle maksaa?

    Hintaan vaikuttaa seurueen koko ja mahdollinen tilavuokra. Kaikki raaka-aineet sisältyvät hintaan. Pyydä tarjous tai soita Charlottalle numeroon +358 (0)40 769 0366. Hinnat alkaen 1100 + alv. Yksityishenkilöt voivat tilata kotiinsa edullisemman kokkikurssin.

     

    Mitä kokkikoulun hintaan sisältyy?

    Hauska ja yhteishenkeä nostattava ohjelmanumero, ruokakurssi lähiopetuksella vegaanisen ruoan ammattilaisen opastuksella, kaikki kurssilla kokatut reseptit, kattava e-reseptikirja, jossa on kurssilla kokattujen ruokien lisäksi monta muuta vegaanista ruokaohjetta sekä tiiviisti tietoa, useamman ruokalajin ateria, kahvi/tee, sommelierin laatimat alkoholittomat ja alkoholilliset juomasuositukset, mahdollisuus tuoda omat juomat, tilavuokran sekä jokaiselle osallistujalle oikeus olla kurssin jälkeen sähköpostitse yhteydessä ja kysyä mitä tahansa vegaaniseen ruoanlaittoon tai ravitsemukseen liittyen.

     

    Mitkä maksutavat ovat mahdollisia?

    Suosimme ensisijaisesti verkkolaskua, mutta myös muut sähköiset laskutustavat onnistuvat. Tilaisuus on pyynnöstä mahdollista maksaa ennakkoon verkkokaupassamme verkkopankkimaksulla tai luottokortilla (Visa, Mastercard).

     

    Ruokakurssien peruutusehdot

    Organisaatioille (yhdistykset, yritykset, järjestöt ym.) ja ryhmille myydyt palvelut ja tuotteet katsotaan myydyiksi sopimuksentekohetkellä (hyväksytty tarjous puhelun tai sähköpostin kautta). Peruutetuista organisaatiopalveluista veloitamme 30 % sovitusta hinnasta. Jos peruutus tehdään alle kaksi viikkoa ennen sovittua ajankohtaa veloitamme 50 %. Kolme vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 % sovitusta hinnasta. Tilaisuuden siirto on mahdollinen jo aiheutuneiden kulujen veloitusta vastaan. Tutustu käyttö- ja peruutusehtoihin.

    Suunnittelemme toiveidenne kurssin ja teemme siitä ikimuistoisen!

    Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotolla et sitoudu mihinkään – autamme mielellämme. Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella, sähköpostista info@ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 769 0366.