Vegaaninen kokkikurssi ryhmälle

Kokkikurssi ryhmälle - Ruokailo

Aktiivista ohjelmaa tyky-päiville tai yhdistyksellesi!

Kuka onkaan pomo keittiössä? Syökö jokainen kasviksensa? Mikäs olisikaan parempi tapa bondata tiimin kesken kuin loihtia yhdessä juhla-ateria ja jakaa se kaikkien kesken? Mokaaminen on sallittua ja se kohdataan huumorilla. Nyt ei ole aika nipottaa tulosraporteista. Tätä kaikkea on Ruokailon Vegaaninen kokkikurssi ryhmälle – Lämpimästi tervetuloa vegekeittiöömme!

 

Pyydä tarjous!

  Jossain vaiheessa pitää kuitenkin syödä, niin miksi ei mahdollisimman hauskasti?

  Kokkikurssi pähkinänkuoressa

  • Herkullista ja ympäristöystävällistä ruokaa, juhlava usean ruokalajin ateria
  • Iloista ja osallistavaa ohjelmaa, yhdessä tehden ja nautiskellen
   

  Kenelle vegaaninen ruokakurssi sopii?

  • Kaikille ruoasta kiinnostuneille
  • Yhdistyksille, työyhteisöille, esimerkiksi pikkujouluihin, hyvinvointi-, tiimi- tai virkistyspäiville
  • Sekasyöjille, kasvis- tai vegaaniruokavaliota noudattaville
   

  Miten kokkikoulu toimii?

  Kaikki osallistuvat yhteisen aterian kokkaamiseen, jonka päätteeksi katetaan pöytä koreaksi ja herkutellaan yhdessä! Muistoksi jokainen saa kattavan pdf-muotoisen reseptivihkon, johon kuuluu myös pieni tietopaketti reseptien sisältämistä erikoisraaka-aineista. Jokaisella osallistujalla on kurssin käytyään oikeus olla vetäjään yhteydessä kysyäkseen ravitsemukseen tai vegaaniseen ruoanlaittoon liittyviä asioita. Kokattujen ruokalajien määrä riippuu osallistujien määrästä, mutta myös valittu teema sekä keittiön varustetaso vaikuttavat.

   

  Mitä vegaanisella kokkikurssilla syödään?

  Heinää. No ei sentään. 😀 Menukokonaisuus ja teema toteutetaan toiveidenne mukaan. Tarjoamme esimerkiksi Värikäs arkiVegaanin joulupöytäKahvipöydän herkut tai laajempana Lähtölaukaus vegaanikeittiöön, vegaaninen brunssi, talven juhlat jne. Tai kerro rohkeasti ideasi, niin katsotaan mitä saadaan kehitettyä! Kaikki kasvipohjaisena, tietenkin.

   

  Missä kokkikurssi järjestetään?

  Alueena toimii Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa sekä lähialueet ja isoimmat kaupungit.

  Kokkikurssi ruokailuineen voidaan pitää yrityksen tiloissa, sen itse järjestämässä paikassa tai esimerkiksi kodin, saunatilan tai kerhohuoneen keittiössä. Keittiön varustetason tulee kuitenkin olla riittävä. Jos olet epävarma keittiön soveltuvuudesta niin voit kysyä meiltä rohkeasti. Ruokailo voi myös selvittää asian puolestasi olemalla yhteydessä tilan emäntään/isäntään. Kauttamme on myös mahdollista vuokrata tilat kokkailun ajaksi tai koko päiväksi.

   

  Kauanko kasvisruokakurssi kestää?

  Ruoanlaitto ja ateriointi kestää yhden kerran kurssissa yhteensä 3-4 tuntia. Kokkauskurssi voidaan aloittaa koska tahansa kello 9-19 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella aloitetusta kokkailusta veloitetaan pieni lisämaksu. Kiireiseen aikatauluun on mahdollista sopia lyhemmästäkin kestosta. Kurssit on myös mahdollista järjestää pidempinä ja syvällisempinä, esimerkiksi 3 x 3 h kokonaisuuksina tai vaikka kokonaisen päivän tai viikonlopun kestävinä, esimerkiksi osana joogaretriittiä tai koulutusta.

   

  Mitä kokkauskurssi maksaa?

  Hintaan vaikuttaa seurueen koko ja mahdollinen tilavuokra. Raaka-aineet sisältyvät hintaan. Pyydä tarjous tai soita Charlottalle numeroon +358 (0)40 769 0366, jos haluat tietää enemmän.

  Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukainen kurssi ja tehdään siitä jotain eeppistä!

  Yhteistyökumppaniemme kautta on myös mahdollista yhdistää tapahtumaan muuta ohjelmaa. Kysy lisää!