Vegaaninen leivontakurssi Kahvipöydän herkut

Vegaaninen vaniljakastike ja raparperiruudut Ruokailon vegaanisen leivonnan kurssilta Helsingissä.

 Miten onnistuu leivonta ilman liivatetta, lehmänmaitotuotteita tai kananmunia? Mitä on aquafaba? Entä miten tehdään vegaaninen juustokakku? Miltä maistuvat ilman punaista maitoa ja voita leivotut pullat?

Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia vegaanisen leivonnan kurssilla. Luvassa on monenmoista kahvipöydän herkkua! Esimerkiksi suolaista piirakkaa, ”juusto”kakkua, sitruunamarenkipiirakkaa ja tietenkin suussa sulavan pehmeitä kanelipullia. Makeanhimosi tulee taatusti tyydytettyä. Lisäksi opit leipomaan ilman kananmunaa, lehmänmaitotuotteita ja liivatetta, sekä tiedät miten tarpeen tullen veganisoida niitä sisältäviä reseptejä.

Mukaan tarvitset keittiötyöskentelyyn soveltuvat kengät ja ruoankuljetusastioita. Voit käyttää omaa esiliinaa jos haluat, mutta sellaisen saa kurssin ajaksi käyttöön myös paikan päältä. Kurssin alussa pidetään lyhyt teoriaosuus, jossa tutustumme tunnilla käytettäviin erikoisraaka-aineisiin sekä vegaanisen leivonnan perusteisiin.

Kurssilla tarkastellaan leipomista myös kemian näkökulmasta. Lisäksi on mahdollista esittää kysymyksiä ravitsemukseen tai ruoantuotantoon liittyen. Kysymyksiä on mahdollista esittää sähköpostitse myös kurssin käytyään. Kurssin vetäjä on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä (ETM).

Kurssi ei sovellu gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Huom. Jos kurssi peruuntuu COVID-19-epidemiasta johtuvista syistä, siirretään se turvallisempaan ajankohtaan tai järjestetään etäpalveluna.

 

Vegaaninen leivonta-kurssin tiedot

 • Hinta 
  80,00 € (sis. alv. 24 %)
  Hintaan sisältyy ravitsemustieteilijän (ETM) pitämä neljän tunnin kurssi, teoriaosuus, ohjaus, raaka-aine- ja muut materiaalikustannukset, usean sortin kahvitarjoilut sekä reseptivihko (kattava e-kirja). Herkkuja riittää kotiinkin.
 • Alue
  Helsinki
 • Aika
  To 10.09.2020 kello 16.45-20.45 Alppila
  La 12.12.2020 klo 16.30-20.30 Tapanila

 

Eikö aika sovi? Jätä sähköpostisi tähän, niin saat henkilökohtaisesti tiedon heti kun seuraava ajankohta on julkaistaan. Kevätkauden kurssiaikataulut julkaistaan joulukuussa.

Tule pullantuoksuiselle kurssille – olet sydämellisesti tervetullut!

Kurssi on myös ihana lahjaidea esimerkiksi äidille tai herkkujen ystävälle. 😉

Kokemuksia kurssilta

”Kurssin aikana selkeä ja hyvä opastus. Toimivat tilat ja ohjevihko oli todella hyvä!” 

”Charlotta on osaava ja miellyttävä opettaja. Myös aloittelija saa riittävästi tukea ja ohjausta kurssin aikana.”

”Teoria ja käytäntö olivat hyvin balanssissa. Lyhyetkin kemialliset selitykset heti antoi ymmärtää kuinka esimerkiksi kohotus ”toimii”.”

Saamamme palautteen mukaan kurssin käyneistä 100 % suosittelisi sitä muillekin. Kurssin yleisarvosana on osallistujien mielestä 4,7/5 (1=huono, 5=erinomainen).

Onko sinulla kysyttävää? Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366.  Yhteydenotto ei sido mihinkään.

Pssst! Vegaaniset ruoka- ja leivontakurssit on myös mahdollista ostaa lahjaksi.

Pssssst! Kiinnostaako vegaaninen ruoanlaitto tai leivonta? Katso muu kurssitarjonta tai tilaa Ruokailon ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietää uusista kursseista, aikatauluista ja ilmoittautumisista!