Vegaaninen joulupöytä – vegaanikokkikurssi

kurssikuva

Vegaaninen joulupöytä -vegaanikokkikurssilla opit kokkaamaan vegaanille, kasvissyöjälle ja kaikille muillekin sopivaa maukasta jouluruokaa, joka ei todellakaan kalpene eläinperäisten ruokien rinnalla! Kokkaamme niin veganisoituja joulupöydän klassikoita sekä herkkuja modernilla twistillä, samalla tutustuen vegaaniruoanlaitossa käytettäviin erikoisraaka-aineisiin ja ruoanvalmistustekniikoihin.

Jouluruokakurssilla kokataan pareittain tai pienryhmissä keskenään erilaisia ruokia, joita kaikki pääsevät  herkuttelemaan vatsat täyteen jouluisessa ruokapöydässä. Menussa muun muassa sinapilla kuorrutettua seitankinkkua, herkullista kastiketta, pyöryköitä, sienisalaattia, vegaaninen merellinen tarjotin, jossa on muun muassa sinappisilliä munakoisosta, porkkalaa eli kylmäsavuporkkanaa ja merileväkaviaaritahnaa, pateeta, sekä paljon muuta hyvää suolaista alku- ja pääruokaa. Makeassa tarjonnassa on muun muassa glögijuustokakkua, piparkakkujäätelöä ja pieniä makeisia. Palan painikkeeksi valmistamme lämpimiä talvisia juomia. Jaamme myös parhaat vinkkimme vegaaniseen juustotarjottimeen sekä joulua helpottavista vegaanisista valmistuotteista.

Tervetuloa herkuttelemaan ja fiilistelemään lämpöistä joulutunnelmaa iloiseen vegekeittiöömme!

Kurssilla on pari gluteenia sisältävää reseptiä, mutta muilta osin se sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville henkilöille. Kerro ruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa iloiseen vegekeittiöömme! 

 • Arvo
  109,00 € (sis. alv. 24 %)
  Hintaan sisältyy vegaanisen ruoan ammattilaisen pitämä noin 4,5 tunnin kurssi, teoriaosuus, lähiohjaus, raaka-aine- ja muut materiaalikustannukset, tilavuokra, arvonlisävero, glögi ja talvinen juoma, usean ruokalajin kurssi-illallinen sekä sähköinen e-reseptikirja (pdf, arvo 29 euroa), jossa on teoriaa, vinkkejä ja 45 jouluista hyväksi testattua reseptiä, mukaanlukien kurssilla kokatut.
 • Paikka
  Iso Roobertinkatu, Helsinki
 • Aika
  La 9.12.2023 klo 12-16.30

 

Jätä sähköpostisi tähän, niin kerromme sinulle heti kun uudet ajat julkaistaan. 🙂

Ole hyvä ja istu joulupöytäämme – olet sydämellisesti tervetullut!

Kokemuksia kurssilta

”Kiitos huikeesta kurssista! Ruoka oli 5/5 ja meillä oli osallistujien kesken tosi hyvä yhteishenki. Sai paljon uusia vinkkejä vegaaniseen ruoanlaittoon, mistä on varmasti myös jouluajan ulkopuolellakin hyötyä.”
 

”Kurssilla oli ihanan lämmin ja avoin tunnelma!”

”Charlotta oli todella avulias ja ystävällinen josta jäi tosi huippu fiilis!”

”Sain uusia ahaa-elämyksiä ja tulen jatkossa keskitämään ruokailujani vegaaniseen suuntaan. Olen positiivisesti yllättynyt miten monista raaka-aineista voi ruokaa valmistaa vegaanisesti. Opin myös uusista tuotteista paljon.”

Kurssin yleisarvosana on saamamme palautteen mukaan 5/5. Kurssin käyneistä 100 % suosittelisi sitä muillekin.

Lumipallot valkoiset kookospallot vegaaninen jouluherkku joulupöytä
Tunnelmallista joulunodotusta!

Heräsikö kysyttävää? Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366.  Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Pssst! Ruokailon leivonta- ja ruokakurssit on myös mahdollista ostaa lahjaksi.