Vegaanin joulupöytä – vegaaninen kokkikurssi

kurssikuva

Opi kokkaamaan kasvissyöjille ja vegaaneille sopivaa maukasta jouluruokaa, joka ei todellakaan kalpene eläinperäisten ruokien rinnalla. Vegaanin joulupöytä -kurssilla kokataan veganisoituja joulupöydän klassikoita sekä uudempia herkkuja. Kokkaamme yhdessä useamman ruokalajin juhlavat tarjoilut. Päivän päätteeksi katamme pöydän koreaksi ja nautimme yhteisestä jouluateriasta. Menussa muun muassa sinappikuorrutettua seitankinkkua, kolmen sortin ”kala”tarjotin, glögijuustokakkua ja talvisia juomia. Tervetuloa fiilistelemään lämpöistä joulutunnelmaa kanssamme vegaanisella kokkauskurssilla!

Kurssilla on pari gluteenia sisältävää reseptiä, mutta sopii muuten myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville henkilöille.

Mukaan tarvitset keittiötyöskentelyyn soveltuvat kengät ja ruoankuljetusrasioita. Halutessasi voit tuoda oman essun.

Huom. Lähiopetuksena toteutettava vegaaninen jouluruokakurssi on peruutettu viranomaisten COVID-19 suositusten mukaisesti. Samaan kurssiin voi kuitenkin osallistua etäpalveluna lauantaina 12.12.2020 klo. 10.30. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokauppaostoksen välityksellä. Voit myös maksaa lahjakortilla.

Lue hygieniakäytännöistämme.

 • Hinta
  80,00 € (sis. alv. 24 %)
  Hintaan sisältyy ravitsemustieteilijän (ETM) pitämä viiden tunnin kurssi, teoriaosuus, ohjaus, raaka-aine- ja muut materiaalikustannukset, usean ruokalajin kurssi-illallinen sekä kurssivihko (e-kirja, jossa on teoriaa ja yli 30 reseptiä). Ruokaa riittää kotiinkin.
 • Paikka
  Tapanila, Helsinki.
 • Aika
  Lauantai 12.12.2020 kello 10.30-15.30 täynnä peruttu (COVID-19-suositus 27.11.)

 

Etkö ehtinyt mukaan? Jätä sähköpostisi tähän, niin kerromme sinulle heti kun ensi vuoden ajat julkaistaan. 🙂

Istu joulupöytäämme – olet sydämellisesti tervetullut!

Kokemuksia kurssilta

”Kiitos huikeesta kurssista! Ruoka oli 5/5 ja meillä oli osallistujien kesken tosi hyvä yhteishenki. Sai paljon uusia vinkkejä vegaaniseen ruoanlaittoon, mistä on varmasti myös jouluajan ulkopuolellakin hyötyä.”

”Kurssilla oli ihanan lämmin ja avoin tunnelma!”

”Charlotta oli todella avulias ja ystävällinen josta jäi tosi huippu fiilis!”

”Sain uusia ahaa-elämyksiä ja tulen jatkossa keskitämään ruokailujani vegaaniseen suuntaan. Olen positiivisesti yllättynyt miten monista raaka-aineista voi ruokaa valmistaa vegaanisesti. Opin myös uusista tuotteista paljon.”

Kurssin yleisarvosana on saamamme palautteen mukaan 5/5. Kurssin käyneistä 100 % suosittelisi sitä muillekin.

Onko sinulla kysyttävää? Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366.  Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Pssst! Ruokailon ruoanlaitto- ja leivontakurssit on myös mahdollista ostaa lahjaksi.