Värikäs arki – vegaaninen kokkikurssi

vegaaninen kokkukurssi ruokakurssi varikas arki

Värikäs arki -vegaaninen kokkikurssi (Helsinki) soveltuu kaikille keittotaidoista ja ruokavaliosta riippumatta.

Haluatko….

  • vaihtelua ruokavalioosi?
  • ideoita jokapäiväiseen kokkailuun?
  • varmuutta täysipainoisten vegaaniruokien valmistamiseen?
  • vähentää lihan kulutusta ja lisätä kasvisten käyttöä?
  • oppia käyttämään monipuolisesti eri kasviproteiinien lähteitä?
  • herkullisen, terveellisen, eettisen ja kestävän ruoan osaksi arkeasi?
  • kenties hemmotella läheisiäsi hyvällä ruoalla?
  • kokata yhdessä muiden kanssa?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, on tämä ruokakurssi juuri sinulle! Kurssilla opit valmistamaan helppoa, monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa kasvikunnan tuotteita hyödyntäen. Haluamme, että vegeruokasi onnistuvat! Sekasyöjät ovat erityisen tervetulleita mukaan.

Mitä kokkikurssilla tehdään?

Kasvisruokakurssilla kokatut ruoat ovat monipuolisia ja sovellettavissa pienempään tai isompaan syöjämäärään sekä tarvittaessa perheen pienimpien makuun. Noin neljän tunnin kokkikurssilla kokataan yhdessä vegaanisia arkiaikatauluihin sopivia ruokia, käyttäen erilaisia kasviproteiinin lähteitä sekä tuoreita raaka-aineita. Reseptit on lisäksi valittu valmistusnopeutta ja -helppoutta silmällä pitäen, vaikka mukaan mahtuu pari vaativampaakin ohjetta. Kokkailujen päätteeksi katamme pöydän ja nautimme useamman ruokalajin aterian! Menussa esimerkiksi shepherdess pie, tofu red currya, aurinkoista linssisosekeittoa (kuvassa), vietnamilaisia riisipaperirullia ja paljon muuta. Kurssilla eri tiimit kokkaavat eri ruokia, joita kaikki pääsevät syömään. Näin saamme mahdollisimman monipuolisesti kokeilla eri raaka-aineita, tekniikoita ja makuja. Kurssi onnistuu myös gluteenittomana.

Mukaan tarvitset keittiötyöskentelyyn soveltuvat kengät sekä ruokarasioita. Voit käyttää omaa esiliinaa jos haluat, mutta sellaisen saa kokkauskurssin ajaksi käyttöön myös paikan päältä. Aloitamme tilaisuuden lyhyellä teoriaosuudella, jossa tutustumme käytettäviin erikoisraaka-aineisiin sekä niihin liittyviin nikseihin.

Kokkauskurssin aikana on mahdollista esittää myös ravitsemukseen tai ruoantuotantoon liittyviä kysymyksiä. 

Huom. Jos vegaaninen kokkikurssi peruuntuu COVID-19 johtuvista syistä, siirretään se turvallisempaan ajankohtaan tai järjestetään etäpalveluna. 

Lue lisää hygieniakäytännöistämme.

Ruokakurssin tiedot:

  • Hinta
    80,00 € (sis. alv. 24 %)
    Hintaan sisältyy ravitsemustieteilijän (ETM) pitämä neljän tunnin kurssi, teoriaosuus, ohjaus, raaka-aine- ja muut materiaalikustannukset, vähintään seitsemän ruokalajin kurssi-illallinen, yli 60-sivuinen kurssivihko (e-kirja) sekä mahdollisuus kysellä ravitsemukseen tai vegaaniseen ruokaan liittyviä asioita myös kurssin jälkeen sähköpostitse. Ruokaa riittää evääksikin.
  • Sijainti
    Helsinki

Kurssipäivät ja paikka
La 15.08.2020 klo 16-20 Alppila täynnä
La 29.08.2020 klo 11-15  Tapanila  täynnä
La 29.08.2020 klo 16-20 Tapanila täynnä
La 19.09.2020 klo 10.30-14.30 Keskusta
La 19.09.2020 klo 15-19  Keskusta
La 17.10.2020 klo 11-15  Alppila täynnä
La 17.10.2020 klo 16-20 Alppila täynnä
La 07.11.2020 klo 10.30-14.30  Keskusta täynnä
La 07.11.2020 klo 15.00-19.00  Keskusta täynnä
La 21.11.2020 klo 10.30-14.30  Keskusta täynnä
La 21.11.2020 klo 15.00-19.00  Keskusta
Su 13.12.2020 klo 11.00-15.00  Tapanila täynnä peruttu (COVID-19-suositus 27.11.)
Su 13.12.2020 klo 16.00-20.00 Tapanila  in English (kurssilla voi myös puhua suomea, mutta opetuskieli on englanti. Kurssikirjan saa suomeksi tai englanniksi) täynnä peruttu (COVID-19-suositus 27.11.)
Pe 29.01.2021 klo 17.00-21.00  Alppila
La 23.01.2021 klo 11.00-15.00  Tapanila (ilmoittautuminen aukeaa loppuvuodesta)
La 23.01.2021 klo 16.00-20.00  Tapanila 
(ilmoittautuminen aukeaa loppuvuodesta)
La 06.02.2021 klo 11.00-15.00  Tapanila (ilmoittautuminen aukeaa 
loppuvuodesta)
La 06.02.2021 klo 16.00-20.00  Tapanila (ilmoittautuminen aukeaa 
loppuvuodesta)

 

 

Jos ajat eivät sovi, voit jättää sähköpostisi tähän, niin tieto uusista ajoista lähetetään sinulle henkilökohtaisesti heti kun ne julkaistaan. Et sitoudu mihinkään. Kevätkauden kurssiaikataulut julkaistaan joulukuussa. Vaihtoehtoisesti voit tulla vegaaniselle etäkokkikurssille.

Muut ruoanlaittokurssit:
Vegaaninen leivonta Kahvipöydän herkut
Värikäs arki-ruokakurssi etänä
Vegaanin joulupöytä

Toivottavasti näemme pian kokkailujen parissa – olet sydämellisesti tervetullut keittiöömme värittämään arkea!

Kokemuksia kurssilta

”Kiitos ihanasta kurssista! Sain paljon ideoita arkikokkailuun ja täydennystä ruokavalioon. Kaikki reseptit on helppoja valmistaa ja makukin on kohdillaan :)”

”Todella hyvä kurssi. Antoi enemmän kuin osasin odottaa.”

”Kurssilla oli todella mukava olla ja se oli erinomainen tapa oppia uutta ja viettää iltaa. Aika meni hurahtaen!”

”Ihania arkireseptejä, sopivasti raaka-aineita, selkeät ohjeet. Kaikki ruokalajit onnistuivat ja maut olivat kohdallaan! Charlotta on ihana ja selvästi nauttii työstään.”

Kurssin yleisarvosana on 4,7/5,0 (perustuu yli sadan ihmisen antaman palautteen keskiarvoon asteikolla 1=huono, 5=erinomainen). Palautteen antaneista 100 % suosittelisi kurssia muillekin.

Kurkkaa tästä kurssia käsittelevä artikkeli!

Onko sinulla kysyttävää? Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään – autamme mielellämme. 🙂

Pssst! Ruokailon ruoka- ja leivontakurssit on myös mahdollista tilata organisaatiolle tai omalle kaveriporukalle.

Psssst! Kiinnostaako vegaaninen ruoanlaitto tai leivonta? Katso muu kurssitarjonta tai yhteydenottolomakkeella, niin saat ensimmäisenä tietää uusista kursseista, aikatauluista ja ilmoittautumisista!