info@ruokailo.fi | +358 407690366

Ruokalistasuunnittelu ja
ravitsemuslaadun arviointi

Ruokalistasuunnittelu

Ruokalistasuunittelulla saatte ravitsemuksen, ruokapalvelujen ja kasvisruoan ammattilaisten laatiman räätälöidyn kiertävän kasvipohjaisen ruokalistan. Suunnittelutyössä kuuntelemme tarkoin tarpeenne, huomioimme toiveenne ja teemme yhteistyötä tiiminne kanssa. Kiertävä ruokalista tulee tarpeeseen joukkoruokailuun ja lounasravintolaan esimerkiksi silloin, kun haluatte tarjota ravitsemussuositusten mukaista ruokaa, päästä hiilineutraalisuustavoitteisiin, varmistua monipuolisuudesta, tasavertaisuudesta tai kun asiakaskunnassa on vegaanista tai lakto-ovovegetaarista ruokavalioita noudattavia ja haluatte varmistua ruoan ravitsemuksellisesta riittävyydestä, mausta ja täyttävyydestä tinkimättä. Hyvin suunniteltu kasvisruokalista toimii päivän toisena ruokavaihtoehtona myös sekasyöjäasiakkaille.

Ruokalistasuunnittelu sopii hyvin yhteen ruokapalveluille räätälöidyn Vegeruoka haltuun-koulutuksen kanssa.

Ravitsemuslaadun arviointi

Teille, joilla on ruokalistat ja haluatte varmistua ravitsemuksellisesta laadusta, sekä kaipaatte käytännön ohjeita parantaaksenne kasvipohjaisten ruokien aistinvaraista laatua, tai haluatte päivittää listan astetta paremmaksi, suosittelemme kevyempää laadun arviointia.

Ravitsemuslaadultaan ja ravintosisällöltään sopiva ja suositusten mukainen ruokatarjonta on merkittävä osa asiakkaiden hyvinvointia, ja se tukee myös ruokapalvelun kustannustehokkuutta.

Ravitsemusasiantuntijan tuella ruokalistasuunnittelu ja ruoan ravitsemuslaadun arviointi sujuu helposti ja luotettavasti.

PYYDÄ TARJOUS

Palautteita PALVELUSTA