Menu - Virtuaalinen kokkikoulu

etäkokkikoulu etäruokakurssi kokkikouru verkossa virtuaalinen kokkikurssi

Tältä sivulta löydät Ruokailon virtuaalisen kokkikoulun valmiit menut. Kaikki menumme ovat 100 % kasvipohjaisia ja taatusti herkullisia. Ne on laadittu etenkin sekaruokavalioon tottuneiden makunystyröitä ajatellen, sillä 95 % asiakkaistamme syövät sekaruokaa..

Menut soveltuvat laktoosittomaan, maidottomaan, kananmunattomaan, lihattomaan ja kalattomaan ruokavalioon. Kaikkiin resepteihin sisältyy lähtökohtaisesti myös gluteenittomat ja pähkinättömät muokkausohjeet niitä tarvitseville. Huomioimme asiakkaan tarpeiden mukaan myös muut mahdolliset erityisruokavaliot.

Kolmen ruokalajin etäkokkaukset kestävät noin kaksi tuntia. Tunnin-puolentoista tunnin tilaisuuksissa kokataan toiveidenne mukaan pää- ja jälkiruoka tai alku- ja pääruoka. Herkkuja läheltä–menu onnistuu kolmella ruokalajilla 1,5 tunnissa. Suussasulavat jälkiruoat-menu kestää 1,5 tuntia.

Raaka-aineet toimitetaan avaimet käteen-periaattella osallistujien kotiin asti (vain pääkaupunkiseutu), tai osallistujat voivat hankkia ne kaupasta itse, tai työnantaja voi hankkia ne meidän toimittaman tilauslistan avulla, tai me voimme tilata ne osallistujille teidän puolesta. Mikä onkaan teille paras tapa.

Menut

 

Herkkuja läheltä

Merileväkaviaariskagen
Täyteläinen stroganoff ja paahdetut perunat
Jäisiä marjoja kuumalla kinuskikastikkeella

 

Maistellen kolme maanosaa
Suosituin

Inkivääri-karamellisoitua rapeaa tofua
Perunanachot texmex-pavuilla, minitomaateilla ja lisukkeilla
Kanelinen mutakakku paahdetuilla mantelilastuilla

 

Ihana Aasia

Vietnamilaiset riisipaperirullat tahinidippikastikkeella
Thai red curry tofulla
Paahdetut banaanit ja jäätelöä

 

Perinneruokia twistilla

Rapeat röstiperunat lime-kaurafraichella ja marinoidulla punasipulilla
Helpot kaalikääryleet puolukkasurvoksella
Kanelinen omenapaistos vaniljakastikkeella

 

Suussasulavat jälkiruoat

Banoffee Trifle
Sitruunamutakakkua vaniljavaahdolla ja pensasmustikoilla

 

 

Englanninkielisten etäkurssien menut*

 

Three continents

Gingery caramelized tofu
Potato skins with texmex beans, minitomatoes and toppings
Mudcake with a twist of cinnamon, and toasted almond flakes

 

A trip to Finland

Crispy Rösti-potatoes with savoury toppings
Cabbage rolls with roasted potatoes
Apple and oat crumble with vanilla custard

 

Mouth Watering Desserts

Banoffee Trifle
Lemon Mud Cake with Vanilla foam and Blueberries

 

*Raaka-aineiden saatavuus taattu myös ulkomailla

Alle 30 hengen tilaisuuksissa veloitetaan 100 euron lisämaksu menun muokkaamisesta. Laajasta reseptivalikoimastamme löytyy vaikka mitä herkkua.

Lähetä tarjouspyyntö


    Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotolla et sitoudu mihinkään – autamme mielellämme. Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella, sähköpostista info@ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 769 0366.