Vegaaninen kokkikoulu etänä
Vanilja-raparperipiirakka (V)
Ravitsemuksen asiantuntija
Vegaaniset kokkikurssit
Lahjakortti vegaaniselle leivonta- tai kokkikurssille?
9 vinkkiä ruokapäiväkirjan pitoon – Vegaanin ruokapäiväkirja, osa 1
edellinen
seuraava
Slider

Vegaaniset kokkikurssit - Ravitsemuksen asiantuntija

charlotta-hyttinen-ruokailo-1-1x1

Tervehdys

Olen Charlotta Hyttinen. Ravitsemustieteilijä (ETM), vegaaniruokakouluttaja ja Ruokailon perustaja. Olen täällä auttaakseni sinua, joka olet kiinnostunut herkullisesta vegaanisesta ruoasta ja kasvipohjaisesta ravitsemuksesta. Opetan, konsultoin ja lähden mielelläni mukaan uusiin projekteihin. Kaipaatko lisää ideoita kokkailuun, haluatko lisätä kasvisten käyttöä, olit sekasyöjä, vasta-aloitteleva vegaani tai kasvisruokaan erikoistunutta ravitsemusasiantuntijaa etsivä organisaatio – olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa!

Ruokailo tuo ihmisiä yhteen hyvän kasvisruoan ja luotettavan ravitsemustiedon ympärille

Mitä asiakkaamme sanovat

"Minulle on todella tärkeää, että kurssin vetäjä on ravitsemusasiantuntija; näin ollen voin todellakin luottaa siihen että informaatio, jota kurssilla saa pohjautuu tieteeseen ja on ajantasaista. Paitsi että tietoa tulee kattavasti niin raaka-aineista ja niiden käyttäytymisestä ruuanlaitossa kuin ravinto- ja hivenaineista sekä vegaaniruokavalion erityspiirteistä, ovat myös illan aikana kokattavat ruuat valtavan herkullisia. Kurssin ansiosta sellaisiinkin resepteihin tulee tartuttua joita ei muuten ehkä olisi tullut kokeilleeksi. Rakastan myös Charlotan lempeää tapaa oikaista kurssilaisten vääriä käsityksiä tai uskomuksia ravitsemukseen liittyen. Suola on suolaa ja sokeri sokeria vaikka ne tulevatkin monissa muodoissa, vain yhden esimerkin mainitakseni."
Marion Schenkwein
"Ruokailon yrittäjien asiantuntemus, asenne ja pieteetti työhön oli huikea. Rakkaus ruokaan ja ilo palvella välittyi asiakkaille ja kaikille, jotka osallistuivat tapahtuman tekemiseen. Jokainen toiveemme ruokailun järjestelyjen ja toteutuksen suhteen onnistui yli odotusten. Yhteistyö oli sulavaa ja tärkein eli asiakkaiden kokemus tapahtumasta ja ruuasta oli kautta linjan positiivinen, kiitollinen - jopa ylistävä. Suosittelen Ruokailoa lämpimästi ja tulemme ehdottomasti tekemään yhteistyötä jatkossakin!"
Petri Patronen
Alppilan kirkon toiminnanjohtaja, Kallion seurakunta

Uutta blogissa