Kaikille avoimet kurssit

Kaikki kokkauskurssimme ovat vegaanisia eli 100 % kasvisruokaa.
Avointen ruokakurssien koulutuspaikka on Helsinki. Mitä saisi olla? 

Herkullista, helppoa, värikästä ja täyttävää. Kurssilla perehdytään vegaanisen ruoanlaiton saloihin ja käytetään monipuolisesti eri kasviproteiineja. Iloisessa, kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä kokataan, maistellaan ja syödään yhdessä. Mokaaminen on sallittua ja se kohdataan huumorilla.

Kuinka korvata kananmuna leivonnassa? Miltä näyttää
marenki ilman kananmunan valkuaista? Onnistuvatko pullat ilman punaista maitoa ja voita? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia pullantuoksuisella, vegaanisen leivonnan kurssilla. Luvassa suolaista ja makeaa herkkua!

Lämpöistä joulun tunnelmaa ja muun muassa seitankinkkua, munakoisosilliä, glögijuustokakkua… Kurssilla kokataan yhdessä juhlavat joulutarjoilut jotka maistuvat taatusti jokaiselle ruokavaliosta riippumatta. Lopuksi katamme pöydän koreaksi, nautimme ja herkuttelemme vatsat täyteen jouluisia vegaaniruokia.

Aloittelijalle kattava perehdytys suomalaisen luonnon vihreään ruokatarjontaan! Kursseja toukokuusta elokuuhun. Ilmoittautuminen auki vuoden ympäri. 

Tukea ravitsemukseen ja ruokavalion koostamiseen

127 sivua tietoa ruokavalion koostamisesta, erikoisraaka-aineista, vinkkejä, esimerkki täysipainoisesta vegaanisesta ruokaviikosta, kootut ideat kasvipohjaisista aamu-, väli- ja iltapaloista, leivänpäällisistä, inspiroivia ruokakuvia ja 54 reseptiä!

Kun taustalla on ruokavalioon vaikuttava sairaus, sairaus joka vaatii ruokavaliohoitoa tai vaativa erityistapaus, kuten valikoiva syöminen tai muista syistä rajoitettu ruokavalio. Perustuu yleensä ruokapäiväkirjaan. Laillistetun ravitsemusterapeutin kanssa.

Muut palvelut

Lahjakortit Ruokailon yksityishenkilöiden palveluihin: kaikki ruokakurssit, ravitsemus- ja ruokavaliopalvelut sekä villiyrttikurssi. Saatavilla yhdelle ja kahdelle henkilölle.

Herkullinen, hauska, taatusti hyödyllinen ja maailmaa parantava tapa viettää aikaa läheisten kesken. Kokataan vegeammattilaisen opastuksella, nautitaan ja opitaan samalla paljon uutta! Yksityishenkilöt voivat tilata ruokakurssin myös kotiin.

Aloittelijalle täydellinen 47-sivuinen infopaketti eri maastoista löytyvistä syötävistä villikasveista. Missä ja milloin niitä kannattaa kerätä, mitä osia ja miten niitä käsitellään.

Villiyrttiretki

Suomalainen luonto tarjoaa vaikka mitä jännittävää syötävää! Keruuretken päätteeksi istumme luonnonhelmaan ja nautimme kokin valmistamaa villiä retkievästä. Huhtikuusta elokuuhun.