Kaikille avoimet kurssit

Kaikki kokkauskurssimme ovat vegaanisia eli 100 % kasvisruokaa.
Avointen ruokakurssien koulutuspaikka on Helsingissä Iso Roobertinkadulla. Mitä saisi olla? 

Herkullista, helppoa, värikästä ja täyttävää. Kurssilla perehdytään vegaanisen ruoanlaiton saloihin ja käytetään monipuolisesti eri kasviproteiineja. Iloisessa, kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä kokataan, maistellaan ja nautitaan yhdessä hyvästä ruoasta. Mokaaminen on sallittua ja se kohdataan huumorilla.

Lämpöistä joulun tunnelmaa ja jouluisia herkkuja notkuvat pöydät! Muun muassa porkkalaa ja piparkakkujäätelöä… Kurssilla kokkaamme juhlavat joulutarjoilut jotka maistuvat taatusti jokaiselle ruokavaliosta riippumatta. Katamme pöydän koreaksi, nautimme ja herkuttelemme vatsat täyteen jouluisia vegaaniruokia.

Kuinka korvata kananmuna leivonnassa? Miltä näyttää
marenki ilman kananmunan valkuaista? Onnistuvatko pullat ilman punaista maitoa ja voita? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastaukset pullantuoksuisella, vegaanisen leivonnan kurssilla. Luvassa suolaista ja makeaa herkkua!

Lahjakortit Ruokailon kaikkiin avoimiin ruokakursseihin. Sähköinen lahjakortti toimitetaan suoraan valitsemaasi sähköpostiin. Lahjakortin saaja voi valita itselleen mieluisan kurssiteeman ja ajankohdan.

MUUTA YKSITYISHENKILÖILLE

Herkullinen, hauska, taatusti hyödyllinen ja maailmaa parantava tapa viettää aikaa läheisten kesken. Kokkaamista vegeammattilaisen opastuksella, nauttimista ja uuden oppimista! Yksityishenkilöt voivat tilata ruokakurssin myös kotiin.

127 sivua tietoa ruokavalion koostamisesta, erikoisraaka-aineista, vinkkejä, esimerkki täysipainoisesta vegaanisesta ruokaviikosta, kootut ideat kasvipohjaisista aamu-, väli- ja iltapaloista, leivänpäällisistä, inspiroivia ruokakuvia ja 54 reseptiä!

Aloittelijalle täydellinen 47-sivuinen infopaketti eri maastoista löytyvistä syötävistä villikasveista. Missä ja milloin niitä kannattaa kerätä, mitä osia ja miten niitä käsitellään.