Kaikille avoimet kurssit

Kaikki kokkauskurssimme ovat vegaanisia eli 100 % kasvisruokaa.
Avointen ruokakurssien koulutuspaikka on Helsingissä Iso Roobertinkadulla. Mitä saisi olla? 

Herkullista, helppoa, värikästä ja täyttävää. Kurssilla perehdytään vegaanisen ruoanlaiton saloihin ja käytetään monipuolisesti eri kasviproteiineja. Iloisessa, kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä kokataan, maistellaan ja nautitaan yhdessä hyvästä ruoasta. Mokaaminen on sallittua ja se kohdataan huumorilla.

Kuinka korvata kananmuna leivonnassa? Miltä näyttää
marenki ilman kananmunan valkuaista? Onnistuvatko pullat ilman punaista maitoa ja voita? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastaukset pullantuoksuisella, vegaanisen leivonnan kurssilla. Luvassa suolaista ja makeaa herkkua!

Lämpöistä joulun tunnelmaa ja jouluisia herkkuja notkuvat pöydät! Muun muassa porkkalaa ja piparkakkujäätelöä… Kurssilla kokkaamme juhlavat joulutarjoilut jotka maistuvat taatusti jokaiselle ruokavaliosta riippumatta. Katamme pöydän koreaksi, nautimme ja herkuttelemme vatsat täyteen jouluisia vegaaniruokia.

Aloittelijalle kattava perehdytys suomalaisen luonnon vihreään ruokatarjontaan! Kursseja toukokuusta elokuuhun. Ilmoittautuminen auki vuoden ympäri. 

Lahjakortit Ruokailon kaikkiin avoimiin ruokakursseihin ja villiyrttikursseihin. Saatavilla yhdelle ja kahdelle henkilölle. Sähköinen lahjakortti toimitetaan suoraan valitsemaasi sähköpostiin.

Tukea ravitsemukseen ja ruokavalion koostamiseen

127 sivua tietoa ruokavalion koostamisesta, erikoisraaka-aineista, vinkkejä, esimerkki täysipainoisesta vegaanisesta ruokaviikosta, kootut ideat kasvipohjaisista aamu-, väli- ja iltapaloista, leivänpäällisistä, inspiroivia ruokakuvia ja 54 reseptiä!

Kun tarvitset yksilöllistä tukea ruokavalion koostamiseen, tai haluat muuten vain tarkistaa, että ruokavalio on ok. Suosittelemme erityisesti, jos taustalla on ruokavalioon vaikuttava sairaus tai muu ruokavaliota rajoittava tekijä, kuten valikoiva syöminen. Laillistetun ravitsemusterapeutin ohjauksessa.

Muut palvelut

Herkullinen, hauska, taatusti hyödyllinen ja maailmaa parantava tapa viettää aikaa läheisten kesken. Kokkaamista vegeammattilaisen opastuksella, nauttimista ja uuden oppimista! Yksityishenkilöt voivat tilata ruokakurssin myös kotiin.

Villiyrttiretki

Suomalainen luonto tarjoaa vaikka mitä jännittävää syötävää! Keruuretken päätteeksi istahdamme luonnonhelmaan ja nautimme kokin valmistamaa villiä retkievästä. Ryhmille huhtikuusta elokuuhun.

Aloittelijalle täydellinen 47-sivuinen infopaketti eri maastoista löytyvistä syötävistä villikasveista. Missä ja milloin niitä kannattaa kerätä, mitä osia ja miten niitä käsitellään.