Ruokailon tiimi esittäytyy

Ruokailon moniammatillisessa tiimissä yhdistyy ravitsemuksen, kasvisruokavalioiden
ja vegeruoan asiantuntijoiden vankka osaaminen.

Charlotta kasvot

Charlotta Hyttinen

Ruokailon perustaja

Ravitsemustieteilijä, elintarviketieteiden maisteri, vegaaniruokakouluttaja. Erityisosaamiseni ravitsemuksessa on erilaisissa kasvisruokavalioissa ja ruokapalveluissa kuten joukkoruokailussa, sekä päiväkotilasten erityisruokavalioissa. Olen lapsuudesta asti rakkaan ruokaharrastuksen, vaativan makuaistin ja ruokaopintojen kautta kehittynyt vegaanisen ruoan ammattilaiseksi. Ruokailo saikin alkunsa vuonna 2017 järjestämistäni vegaanisista ruokakursseista. Sille tielle jäin ja olenkin pitänyt vegaaniseen ruokaan, leivontaan ja ravitsemukseen liittyviä koulutuksia niin yksityishenkilöille kuin ravitsemuksen ja ruoka-alan ammattilaisille. Autan mielelläni organisaatioita ja ammattilaisia muun muassa tuotekehityksessä, ruokalistasuunnittelussa ja kaikessa muussa vegeen liittyvässä. Ja pidän rakkaita ruokakurssejakin. Asiantuntemus, käytännönläheisyys, luovuus ja lempeys ovat valttejani.

Lue lisää taustastani ja ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä jotain upeaa!

Ravintola- ja cateringalan ammattilainen, á la carte kokki, vegaanikokki, vegaaniruokakouluttaja ja innokas leipuri. Innostuin kasvisruoan tekemisestä vuonna 2015 etsiessäni keinoja päästä eroon jatkuvista mahakivuista ja olenkin syönyt vegaanista ruokaa vuodesta 2016. Olen intohimoinen vegaaniruoan kokkaaja ja haluan innostaa muitakin hyvänmakuisten kasvisruokien pariin.

Tervetuloa kokkaamaan maukasta vegeruokaa kanssani perinteiselle tai etäruokakurssille, yksin tai ryhmän kanssa!

Laillistettu ravitsemusterapeutti Johanna Kaipiainen

Johanna Kaipiainen

Ravitsemusterapeutti

Laillistettu ravitsemusterapeutti, elintarviketieteiden maisteri. Oma tieni vegaanisen ruokavalion pariin alkoi 20 vuotta sitten. Erikoisosaamiseni onkin kasvisruokavalioissa sekä lasten ravitsemuksessa. Vastaanotolleni ovat kuitenkin tervetulleita kaikki ruokavaliosta riippumatta. Kunnioitan jokaisen omia valintoja ja terapiassa lähdetään liikkeelle asiakkaan omista tarpeista ja toiveista, ja pyritään yhdessä löytämään ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin.

Lue lisää ravitsemusterapiasta

Anna Lounaja Villiyrttikurssi

Anna Lounaja

Suoritin vuonna 2007 luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon, johon kuului myös keruutuoteneuvojan opinnot; yrtit, sienet ja marjat. Viimeisen 15 vuoden ajan olen toiminut eri kasvisravintoloissa kokkina ja keittiömestarina. Villiyrteissä minua kiinnostaa eniten niiden ravinto- ja rohdoskäyttö. Olen hortoillut eli kerännyt villivihanneksia yli 14 vuoden ajan. Minulta saat luotettavaa tietoa villiyrtiestä ja -vihanneksista sekä  parhaat vinkit miten käyttää niitä ruoanvalmistuksessa.

Tule kanssani hortoilemaan, yksin tai ryhmän kanssa

Näin voimme auttaa: