Ruokailon tiimi esittäytyy
Ruokailon moniammatillisessa tiimissä yhdistyy ravitsemuksen, kasvisruokavalioiden
ja vegeruoan asiantuntijoiden vankka osaaminen.

Charlotta Hyttinen
Ruokailon perustaja
Ravitsemustieteilijä, elintarviketieteiden maisteri, vegaaniruokakouluttaja. Erityisosaamiseni ravitsemuksessa on erilaisissa kasvisruokavalioissa ja ruokapalveluissa kuten joukkoruokailussa, sekä päiväkotilasten erityisruokavalioissa. Olen lapsuudesta asti rakkaan ruokaharrastuksen, vaativan makuaistin ja ruokaopintojen kautta kehittynyt vegaanisen ruoan ammattilaiseksi. Ruokailo saikin alkunsa vuonna 2017 järjestämistäni vegaanisista ruokakursseista. Sille tielle jäin! Koulutan niin organisaatioita, ravitsemuksen ja ruoka-alan ammattilaisia kuin yksityishenkilöitä ravitsemukseen, vegaaniseen ruokaan ja leivontaan liittyen. Autan ja konsultoin mielelläni julkista sektoria, organisaatioita ja ammattilaisia muun muassa tuotekehityksessä, vegaanisten ruokalistojen suunnittelussa ja kaikessa muussa vegeen liittyvässä. Asiantuntemus, käytännönläheisyys, luovuus ja lempeys ovat valttejani.
Ruokailon lisäksi toimin Vegaaniliitossa ravitsemusasiantuntijana. Lue lisää taustastani ja ota yhteyttä, niin kehitetään jotain upeaa!
Tervetuloa kokkaamaan maukasta vegeruokaa kanssani ruokakurssille yksin tai ryhmän kanssa!

Johanna Kaipiainen
Ravitsemusterapeutti
Laillistettu ravitsemusterapeutti, elintarviketieteiden maisteri. Oma tieni vegaanisen ruokavalion pariin alkoi yli 20 vuotta sitten. Erikoisosaamiseni onkin kasvisruokavalioissa sekä lasten ravitsemuksessa. Vastaanotolleni ovat kuitenkin tervetulleita kaikki ruokavaliosta riippumatta. Kunnioitan jokaisen omia valintoja ja terapiassa lähdetään liikkeelle asiakkaan omista tarpeista ja toiveista, ja pyritään yhdessä löytämään ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin.

Anna Lounaja
Suoritin vuonna 2007 luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon, johon kuului myös keruutuoteneuvojan opinnot; yrtit, sienet ja marjat. Viimeisen 16 vuoden ajan olen toiminut eri kasvisravintoloissa kokkina ja keittiömestarina. Villiyrteissä minua kiinnostaa eniten niiden ravinto- ja rohdoskäyttö. Olen hortoillut eli kerännyt villivihanneksia yli 15 vuoden ajan. Minulta saat luotettavaa tietoa villiyrtiestä ja -vihanneksista sekä parhaat vinkit miten käyttää niitä ruoanvalmistuksessa.