Vegaaninen etäkokkikoulu

Vegaaninen etäkokkikoulu on sinulle, joka haluat oppia vegaanisen ruoanlaiton salat suoraan omasta kotikeittiöstäsi käsin:

 • Kiinnostaako hyvä kasvisruoka, mutta aikasi ei tahdo riittää uusien reseptien tutkailuun ja opettelemiseen?
 • Söisitkö mielelläsi vegemmin, mutta kokeilemasi kasvisruoat eivät jostain syystä ole olleet kovin maukkaita?
 • Tarvitsetko lisää vegaansia ruokaideoita?
 • Mietitkö mitä tarjota vegaanille vieraalle tai perheenjäsenelle?
 • Ehkä kasvisruoat ovat sinulle jo tuttuja, mutta haluat syventää osaamistasi, saada inspiraatiota ja kokeilla uusia ruokalajeja?
 • Haluatko olla varma vegaaniruokiesi ravitsemuksellisesta riittävyydestä ja täyspainoisuudesta?
 • Kaipaatko yhdessä tekemistä muiden kanssa?
 • Olisiko kiva oppia uutta, omasta kodista käsin?

Vastasitko johonkin kohtaan kyllä? Hyvä. Olet tullut oikeaan paikkaan. 

Alla voit lukea lisää etäpalveluna eli verkossa toteutettavasta yksityishenkilöille suunnatusta ruoanlaittokursseistamme. Kyseessä ei ole tavallinen verkkokurssi, sillä olemme aidosti vuorovaikutuksessa keskenämme.

Ryhmille suunnattujen etäkokkikoulujen tiedot löydät täältä.

Tietoa vegaanisesta etäkokkikurssista

Etäkokkikoulun rakenne:

 1. Kokoontuminen ja esittely
 2. Lyhyt teoriaosuus, jossa käydään läpi päivän menyy, kokattavat ruoat ja tutustutaan käytettäviin vegaanisiin erikoisraaka-aineisiin
 3. Kokkaamista. Kokkaamme alku-, pää- ja jälkuruoan
 4. Kokattujen ruokien maistaminen ja näyttäminen
 5. Kurssin päätös ja reseptivihkojen jako

Kokkikurssiin kuuluu:

 • Menu, ostoslista, keittiövälinelista ja alkoholittomat juomasuositukset
  • Saapuvat sähköpostiisi viikkoa ennen kurssin alkua
  • Raaka-aineet löytyvät tavallisista ruokakaupoista
  • Tarvitsemasi keittiövälineet löytyvät tavallisesta kotikeittiöstä tai ovat tarvittaessa improvisoitavissa
 • Virtuaalinen kokkikurssi
  • Kestää noin kaksi tuntia. Aidosti vuorovaikutuksellinen live-opetus.
 • Kattava reseptivihko
  • Saat yli 100-sivuisen e-kirjan (pdf), joka lähetetään suoraan sähköpostiisi kurssin jälkeen
  • Se sisältää perustietoa vegaanisesta ruokavaliosta, tietoa resepteissä käytetyistä vegaanisista erikoisraaka-aineista sekä monia reseptejä mukaan lukien kurssilla kokattavat 
 • Mahdollisuus kysyä kurssin vetäjältä mitä tahansa ravitsemukseen, ruoantuotantoon tai vegaaniseen kokkailuun liittyvää kurssin aikana ja jälkeenpäin sähköpostitse
 • Opettaja
  • Kurssin opettaja on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä (elintarviketieteiden maisteri, ravitsemustiede), joten voit olla varma, että saamasi tieto on luotettavaa, perustuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja on ajantasaista.
 
 

Vuosi 2022

Kaikille avoimia pidettiin vuonna 2021 kerran kuukaudess. Vuonna 2022 tulemme jakamaan niistä livetallenteen, joihin voi osallistua koska tahansa. Kiitos kaikille liveihin osallistuneille! Etäkokkikouluja saa liveopetuksella jatkossakin ryhmille kuten työyhteisoille ja kaveriporukoille.

 

Asiakkaamme kertovat

”Kiitos oli huippukurssi, helpot, maukkaat reseptit.”

”Videokurssi on loistava tapa tehdä yhdessä.”

”Oli tosi mukava kokemus! Tuli heti mieleen miten tätä etänä kokkailua voisi hyödyntää illanistujaisissa työkavereiden kanssa tai polttariporukalla.”

Kenelle virtuaaliset kokkauskurssit sopivat?

 

Meidän kursseille ovat tervetulleita ihan kaikki ruokavaliosuuntauksesta riippumatta: sekasyöjät, lakto-ovovegetaristit, vegaanit kaikki siltä väliltä. Kaikki palvelumme ovat täysin kasvipohjaisia. Suurin osa asiakkaistamme määrittelee itsensä sekasyöjäksi. Meille saa tulla olit nuori tai vanha, vasta-aloittelija kotikokki tai jo jonkin aikaa vegaanista ruokaa kokannut foodie.

Etäkurssin aikana saa kysyä neuvoja. Kurssien aikana jaetaan myös paljon tietoa ja vinkkejä.

Kokkauskurssimme sopivat hyvin esimerkiksi pähkinäallergikolle tai raskausajan ruokavaliota noudattavalle. Suurin osa kursseista onnistuu mainiosti myös gluteenittomana. Voit ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdollisista erityisruokavalioista.

Vegaanisilla etä-kokkikursseillamme pääset verkon välityksellä kokkaamaan ja leipomaan vegaanisia herkkuja yhdessä muiden kanssa, omasta keittiöstäsi käsin!
Vegaanisilla etä-kokkikursseillamme pääset verkon välityksellä kokkaamaan ja leipomaan vegaanisia herkkuja yhdessä muiden kanssa, omasta keittiöstäsi käsin!

Lämpimästi tervetuloa vegaaniseen keittiöömme!

Vegaaninen ruokakurssi on todellinen ekoteko: ympäristöystävällinen, ilmastoviisas ja kokonaisvaltaista terveyttä edistävä tekeminen – hyviä makuja ja uuden oppimista unohtamatta. 

Toivottavasti näemme pian iloisten kokkailujen ja hyvän kasvisruoan merkeissä.
Kokataan ja syödään yhdessä – mutta erikseen!

 

Etänä toteutettavan ruoanlaittokurssin voi myös antaa lahjaksi. Katso lahjakorttivalikoimamme suoraan verkkokaupastamme.

Tyky-päiville ja ryhmille tarkoitetut virtuaaliset kasvisruokakurssit löydät täältä. Ne sopivat esimerkiksi yhdistykselle, organisaatiolle ja kaveriporukalle.

Jos olet ruoka-alan ammattilainen, suunnittelet kurssia oman ammattitaidon tai liiketoiminnan kehittämiseen, ole yhteydessä Ruokailon Charlottaan. Vaihoehtoisesti voit tilata ammattilaisille suunnatun koulutuspaketin. Tästä pääset tarivttaessa tutustumaan Ruokailon käyttöehtoihin.

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Katso etäkokkikursseja koskeva K&V. Kerromme myös mielellämme lisää. Tavoitat meidät arkisin numerosta +358 40 769 0366 tai sähköpostista info@ruokailo.fi.