Vegaaniset kokkauskurssit

Kaikki kokkauskurssimme ovat vegaanisia eli 100 % kasvisruokaa. Avointen ruokakurssien koulutuspaikka on Helsinki, mutta tulemme mielellämme tilauksesta muuallekin. Mitä saisi olla?

Värikäs arki

Herkullista, helppoa, värikästä ja täyttävää. Kurssilla perehdytään vegaanisen ruoanlaiton saloihin ja käytetään monipuolisesti eri kasviproteiineja. Iloisessa, kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä kokataan, maistellaan ja syödään yhdessä. Mokaaminen on sallittua ja se kohdataan huumorilla.

Vegaaninen leivontakurssi: Kahvipöydän herkut

Kuinka korvata kananmuna leivonnassa? Miltä näyttää marenki ilman kananmunan valkuaista? Onnistuvatko pullat ilman punaista maitoa ja voita? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia pullantuoksuisella, vegaanisen leivonnan kurssilla. Luvassa on suolaista ja makeaa herkkua!

Vegaanin joulupöytä

Lämpöistä joulun tunnelmaa ja muun muassa seitankinkkua, munakoisosilliä, glögijuustokakkua… Kurssilla kokataan yhdessä juhlavat joulutarjoilut jotka maistuvat taatusti jokaiselle. Lopuksi katamme pöydän koreaksi, nautimme ja herkuttelemme vatsat täyteen jouluisia vegaaniruokia.