Kokkikurssi organisaatiolle ja ryhmälle

Cooking_Class_at_Mozaic_(8056044088)

Iloista ohjelmaa tyky-/tyhy-päiville tai yhdistyksellesi! Myös toimeksiannot!

Kuka onkaan pomo keittiössä? Syökö jokainen kasviksensa? Mikäs onkaan sen parempi tapa bondata kollegoiden kanssa kuin loihtia yhdessä juhla-ateria ja jakaa se kaikkien kesken? Mokaaminen on sallittua ja se kohdataan huumorilla. Nyt ei ole aika nipottaa tulosraporteista.

Mitä?

  • Herkullista ja eettistä ruokaa, juhlava ateria
  • Iloista, osallistavaa ohjelmaa, yhdessä tehden

Kenelle?

  • Kaikille ruoasta kiinnostuneille
  • Yhdistyksille, työyhteisöille, esimerkiksi pikkujouluihin, hyvinvointi- tai virkistyspäiville
  • Sekasyöjille, kasvis- tai vegaaniruokavaliota noudattaville

Miten homma toimii?

Kaikki osallistuvat yhteisen aterian kokkaamiseen, jonka päätteeksi katetaan pöytä koreaksi ja herkutellaan yhdessä! Muistoksi jokainen saa reseptivihkon, johon kuuluu myös pieni tietopaketti. Jokaisella osallistujalla on kurssin käytyään oikeus olla vetäjään yhteydessä kysyäkseen ravitsemukseen tai vegaaniseen ruoanlaittoon liittyviä asioita. Kokattujen ruokalajien määrä riippuu osallistujien määrästä, mutta myös valittu teema sekä keittiön varustetaso vaikuttavat.

Mitä syödään?

Menukokonaisuus ja teema toteutetaan toiveidenne mukaan. Tarjoamme esimerkiksi Värikäs arki, tai laajempana Lähtölaukaus vegaanikeittiöön, leivonta, Vegaaninen joulupöytä, illallismenut, pikkusuolaiset, talven juhlat jne. Tai kerro rohkeasti ideasi, niin katsotaan mitä saadaan kehitettyä! Kaikki vegaanisena, tietenkin.

Missä kokkikurssi järjestetään?

Alueena toimii Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa sekä lähialueet. Kokkikurssi ruokailuineen voidaan pitää yrityksen tiloissa, sen itse järjestämässä paikassa tai esimerkiksi kodin, saunatilan tai kerhohuoneen keittiössä. Keittiön varustetason tulee kuitenkin olla riittävä. Jos olet epävarma keittiön soveltuvuudesta niin voit kysyä meiltä rohkeasti. Ruokailo voi myös selvittää asian puolestasi olemalla yhteydessä tilan emäntään/isäntään. Kauttamme on myös mahdollista vuokrata tilat kokkailun ajaksi tai koko päiväksi.

Kauanko kokkikurssi kestää?

Ruoanlaitto ja ateriointi kestää yhden kerran kurssissa yhteensä noin neljä tuntia ja kokkauskurssi voidaan aloittaa koska tahansa kello 9-19 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella aloitetusta kokkailusta veloitetaan pieni lisämaksu. Kiireiseen aikatauluun on mahdollista sopia lyhemmästäkin kestosta. Kurssit on myös mahdollista järjestää pidempinä ja syvällisempinä, esimerkiksi 3 x 3 h kokonaisuuksina tai vaikka kokonaisen päivän tai viikonlopun kestävinä, esimerkiksi osana joogaretriittiä tai koulutusta.

Mitä maksaa?

Hinta riippuu seurueen koosta, mahdollisesta tilavuokrasta, matkakuluista sekä valitusta teemasta. Pyydä tarjous tai soita Charlottalle numeroon +358 (0)40 7690 366 ja kysy lisää.

Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukainen kurssi! Tästä tulee hienoa!