Kevään 2019 vegaanisille kokkauskursseille pääsee nyt ilmoittautumaan :)

Kevään 2019 vegaanisille kokkauskursseille pääsee nyt ilmoittautumaan :)

Tervetuloa Ruokailon ihanille vegaanisille ruokakursseille oppimaan kuinka tehdään herkullista, helppoa, monipuolista ja täyttävää vegaanista ruokaa ja miten leivotaan maailman pehmeimmät ja viettelevimmät kanelipullat käyttämättä yhtäkään eläinkunnan tuotetta. Kurssien vetäjänä toimii yours truly innokas ja innostuva ravitsemusasiantuntija (ETM) Charlotta Hyttinen.

Sateenkaarirullat hedelmistä, kesärullat, jälkiruoka, taatelidippi, Pride, Ruokailo

Kurssi-ilmoittautumiset avattiin ja ei mennyt kauan, kun paikat alkoivat täyttymään. Pari paikkaa on kuitenkin vielä jäljellä alkuvuoden kursseille – vielä ehdit mukaan!

annos papuchiliä aromaattisella riisillä ja guacamolella

Tämän kevään kurssitarjonnassa on mukana vanhat tutut, Värikäs arki sekä Kahvipöydän herkut eli vegaanisen leivonnan kurssi.

Asiakaspalautetta:

”Kiitos hyvistä vinkeistä, tein tofua eilen ohjeidesi mukaan ja se ei ole ikinä ennen ollut näin hyvää!”

”Hyvää yleistä tietoutta ja ruuat valittiin kurssin osallistujien mukaan ja meidän lähtökohdista. Ruokailu lopussa oli miellyttävä kokemus.”

Sydämellisesti tervetuloa Ruokailon kotikokkikouluun oppimaan vegaanisen ruuan mestariksi ja nauttimaan maukkaasta ruoasta!

Lämmöllä,

Charlotta / Ruokailo

Vastaa