Vegaaninen jouluruoka, luentotallenne ja luentokalvot (pdf)

19,00  sis. alv 24%

Kuuluuko vegaaniseen joulupöytään pelkkää rosollia ja perunaa? Ei ainakaan tämän jälkeen. Luento inspiroi monipuoliseen ja herkkuja notkuvaan joulupöytään!

Osastot: ,

Kuvaus

Vegaaninen jouluruoka-etäluento inspiroi, avaa silmät mitä kaikkea on vegaanisena mahdollista toteuttaa ja antaa kattavat vinkit monipuolisen, kaikille maistuvan vegaanisen joulupöydän koostamiseen. Valmistelut helpottuvat kun sama maukas ruoka sopii kaikille. Luennon lopussa on varattu aikaa kysymyksille.

Saat luentokalvot (pdf) ladattua laitteellesi heti oston jälkeen. Linkin luentotallenteeseen heti oston jälkeen, joten voit katsoa sen itsellesi sopivaan aikaan.

Mitä luentoon sisältyy?

Luennon alussa käydään lyhyesti läpi suomalaisten jouluruokien historiaa sekä aluekohtaisia eroja: Pohjois-, Itä- ja Etelä-Suomalaiset perinteiset jouluruoat. Sitten sukellamme vegaanisten jouluruokien maailmaan: – riisipuuro – vegaaninen kalapöytä – muut alkuruoat – salaatit – pääruoat – lämpimät lisukkeet – jälkiruoat – makeat leivonnaiset – konvehdit ja makeiset – vegaaninen juusto- ja napostelulautanen – kylmät ja kuumat juomat – valmistuotteet – suklaat – vinkit välipäiville (jouluruokien jatkojalostus) – kokkailujen aikataulutus

Ehdot

Tallennelinkki ja pdf ovat omaan henkilökohtaiseen käyttöön eikä niitä tai videota saa jakaa muille, levittää tai nauhoittaa. Jos suunnittelet luentoon osallistumista kaupalliseen, ammattilais- tai koulutuskäyttöön tilaa meiltä erillinen räätälöity luento tai konsultaatiopalvelu.

Näin saat luennon

Maksa luento turvallisesti verkkopankissa tai luottokortilla (Visa, Master). Tilattuasi luennon saat linkin, josta pääset katsomaan tallenteen.

Paljon iloa ja onnistumisia jouluiseen vegekeittiöön! *<:)

HUOM: Luentotallenne on digitaalinen tuote, jota ei voi palauttaa. Tästä syystä emme voi suorittaa hyvityksiä.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä info@ruokailo.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vegaaninen jouluruoka, luentotallenne ja luentokalvot (pdf)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *