Ravitsemusasiantuntija ja vegaaniruokakouluttaja

Charlotta Hyttinen - Ruokailo

Onko sinulla tarvetta yliopistokoulutetun ravitsemusasiantuntijan (ETM, elintarviketieteiden maisteri) osaamiselle? Esimerkiksi yhdistyksellesi, yrityksellesi, tyky-päiville, teemaviikkoon, projektiin, seminaariin, asiantuntijaksi, kouluttajaksi, konsultiksi, retriittiin tai kurssin vetäjäksi?

Avullani onnistuvat ravitsemus- ja ruokapalvelujen suunnittelu (kuten päiväkodit, koulut, henkilöstöravintolat), ruokalistasuunnittelu ja ravintoaineiden laskenta, workshopit, luentosarjat, konsultointi, neuvonta ja henkilökunnan koulutukset. Vai onko mielessäsi jotain muuta? Ota yhteyttä ja kerro ajatuksistasi, niin kehitetään jotain hienoa! Tavoitat minut sähköpostista charlotta@ruokailo.fi tai puhelimitse arkisin numerosta +358 (0) 40 769 0366. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Tällä hetkellä toimin Ruokailon ohella ravitsemusasiantuntijana Vegaaniliitossa.

Osaamisalueet: ravitsemustiede, vegaaniravitsemus, joukkoruokailu, suurkeittiö, erityisruokavaliot, päiväkotilasten erityisruokavaliot, vegaaninen ruoka, kasvisruoka, vegaaninen ruoanlaitto, vegaaninen leivonta, ruokalistasuunnittelu, ruokapalvelusuunnittelu, vegaanin ravintolisät, ateriapalvelut, tuotekehitys, reseptiikka, catering-ala, ruokien ja elintarvikkeiden veganisointi, ravintoainelaskelmat ja elintarviketurvallisuus.

Esimerkkejä luentojen aiheista: ravitsemuksen perusteet, ravitsemussuositukset, vegaaniravitsemus, erityisruokavaliot, ruokavalion koostaminen, vegaaniruokavalio, kasvispohjaiset proteiininlähteet ja niiden käyttäminen ruoanvalmistuksessa, ruokahävikin vähentäminen, arjen ruokasuunnitelma, kotimaiset kasviproteiinit…

Tässä poimintoja asioista, joita olen tehnyt:

  • kouluttanut ja luennoinut vegaaniravitsemuksesta ja vegaaniruoanvalmistuksesta
  • opettanut ravitsemusta, erityisruokavalioita ja elintarviketurvallisuutta HoReCa-alan opiskelijoille
  • järjestänyt vegaanisia ruoanlaitto- ja leivontakursseja sekä organisaatioille että yksityishenkilöille, tavallisille kuluttajille ja ruokapalvelujen ammattilaisille
  • antanut ravitsemusneuvontaa (ei sairauksien hoitoon liittyvää)
  • järjestänyt ruokahävikkitapahtumia ja edistänyt ruokahävikkitietoutta
  • konsultoinut ravintolisien tuotekehityksessä
  • konsultoinut elintarvikkeiden tuotekehityksessä
  • antanut asiantuntijahaastatteluja
  • kehittänyt rakennemuunnettujen ruokien reseptiikkaa
  • perehtynyt päiväkotien ja koulujen keittiöiden toimintaan kunnallisella tasolla
  • bloggaamista
  • edustustehtäviä
  • ravitsemustutkimusta

Lähden innolla mukaan uuteen enkä pelkää haasteita, joten voit rohkeasti ottaa yhteyttä.

Asiantuntijapalveluiden hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti ja ne voidaan halutessasi yhdistää ruokakursseihin tai muihin palveluihin. Voit lukea lisää koulutuksestani ja taustastani täältä. Asiantuntijapalvelut onnistuvat myös ruotsiksi.