You are currently viewing Ruokailo 4 vuotta!
Ruokailo on neljän vuoden ikään mennessä mm. pitänyt etäkokkikoulua ja auttanut organisaatioita ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä.

Ruokailo 4 vuotta!

Jopas on ollut matka! Koronan myötä Ruokailon ruokakurssit siirtyivät etäpalveluiksi, mikä on mahdollistanut muun muassa etäkokkikoulun kansainvälistymisen. Esimerkiksi eilen vedimme kaksi tyky-tilaisuutta, joissa oli osallistujiia Suomesta, Ruotsista ja Iso-Britanniasta.

Tällä hetkellä opetuskieliä on siis kaksi: suomi ja englanti. Kaikki kirjalliset materiaalit, kuten kurssien mukana tulevan kattavan e-reseptikirjan saa myös molemmilla kielillä. Puhe onnistuu ruotsiksikin.

Asiakkaita on pienistä yhdistyksistä isoihin organisaatioihin, oppilaitoksiin ja yksityishenkilöihin. Kaikki aivan fantastisia ja olen jokaisesta syvästi kiitollinen. <3 Te olette parhaita ja asiakaskohtaamiset (etänäkin) ovat työn parasta antia.

Ruokailon tiimikin on kasvanut. Mukana on pari projektityöntekijää sekä uusimpana tulokkaana kasvipohjaiseen ruoanlaittoon erikoistunut kokki. Toivottavasti pääsen pian esittelemään heidät!

On myös ollut mahtavaa auttaa ravitsemusasiantuntemuksellani yhteistökumppaneita eri projekteissa ja tuotekehityksessä. Asiasanoja tässä ovat ravitsemus, kasvisruokavaliot, vegaaniravitsemus, joukkoruokailu, ruokapalvelut, vegaaninen ruoanalaitto ja elintarvikeala. Luentojen ja koulutusten pitäminen ylipäätään on bestbestbest.

Lisäksi paljon jännittäviä yhteistyökuvioita on kehitteillä, enkä malttaisi odottaa mitä kaikkea upeaa tuleva tuo tullessaan! Ideoitakin on, jotka on yksinkertaisesti vain pakko päästä toteuttamaan, odottavat vielä oikeaa hetkeä.

 


 

MLL: ”4-vuotias lapsi on usein innokas, utelias, touhukas, puhelias, luova ja omatoiminen sekä aiempaa varmempi niin tuttujen kuin tuntemattomienkin ihmisten seurassa. Hänen on yleensä varhaisvuosia helpompaa jäädä jonkun muun kuin vanhemman hoitoon joksikin ajaksi.” 

 


 

Paljon onnea 4-vuotias Ruokailo! Kiitos kaikesta mitä olet antanut ja kiitos kaikesta tulevasta! <3

Lämmöllä,

Charlotta Hyttinen
Ravitsemustieteilijä, elintarviketieteiden maisteri
Vegaaniruokakouluttaja
Perustaja Ι Ruokailo

 

ruokailon logo, jossa on oranssi patakinnas keltaisella porkkanalla sekä teksti: Vegaaniset kokkikurssit - ravitsemuksen asiantuntija

 

Vastaa