Vegaaninen kokkauskurssi Värikäs arki – kaikille avoin

Tämä vegaaninen kokkauskurssi sopii jokaiselle sekasyöjästä vegaaniin.

Se sopii sinulle, joka haluat vähentää lihan tai eläinperäisten tuotteiden osuutta ruokavaliossasi, lisätä kasvisten käyttöä, kaipaat käytännön tason tietoa vegaanisten ruokien täysipainoisesta koostamisesta, haluat vaihtelua ruokavalioosi, ideoita arjen ruoanlaittoon, oppia käyttämään monipuolisesti eri kasviproteiinin lähteitä, oppia valmistamaan hyvää kasvisruokaa, kokata yhdessä muiden kanssa tai herkullisen, terveellisen, eettisen ja kestävän ruoan osaksi arkeasi.

Noin neljän tunnin kurssilla kokkaamme vegaanisia arkiaikatauluihin sopivia ruokia, käyttäen erilaisia kasviproteiinin lähteitä sekä tuoreita raaka-aineita. Reseptit on lisäksi valittu valmistusnopeutta ja -helppoutta silmällä pitäen, vaikka mukaan mahtuu pari vaativampaakin ohjetta. Kokkailujen päätteeksi katamme pöydän ja nautimme useamman ruokalajin ateriasta! Menussa esimerkiksi täyteläinen soijabolognese, tofu red currya, aurinkoista linssisosekeittoa (kuvassa), vietnamilaisia riisipaperirullia ja paljon muuta. Kurssi onnistuu myös gluteenittomana.

Katso lisätiedot täältä ja astu iloiseen kasviskeittiöömme!

Päivä

15.08.2020

Aika

Koko päivä

Sijainti

Helsinki
Kategoria

Järjestäjä

Ruokailo

Vastaa