Ruoka- ja ravitsemisalan ammattilaisten vegeruokakoulutus. Yksityinen

Ruoka- ja ravitsemisalan ammattilaisten vegeruokakoulutus. Koulutuspaketteja saa räätälöitynä lähenä tai etänä eri ruoka-alan toimijoille, kuten joukkoruokailuun, lounasravintolaan, ravitsemuksen ammattilaisille ja elintarvikealalle. Koulutukseen kuuluu ravitsemus- ja ruokaosiot, jossa keskitytään mm. aterioiden täysipainoiseen koostamiseen, makuun, rakenteeseen, maustamiseen, erikoisraaka-aineisiin sekä kasvipohjaisiin proteiinin lähteisiin.

Kulutukseen on myös mahdollista yhdistää kuuden tai kahdeksan viikon kiertävä vegaaniruokalista, reseptiikkaa, käytännön ruoanvalmistusta, syvällinen ravitsemusluento ja muuta tarpeellista.

Tästä pääset lisätietoihin.

Päivä

15.02.2023
Expired!

Aika

Koko päivä
Kategoria

Järjestäjä

Ruokailo

Vastaa