Kokkikurssi ryhmälle?

Kokkikurssit ryhmälle - Ruokailo

Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia kaveri- tai työporukan kanssa yhdessä valmistettu juhlava ateria, joka on lisäksi valmistettu eettisistä raaka-aineista?

Vegaaninen kokkauskurssi on ihanteellista osallistavaa ja taatusti jokaisen mielen ilahduttavaa ohjelmaa esimerkiksi tyhy- tai tyky-päiville, pikkujouluihin, illanviettoon, polttareihin tai ruoasta kiinnostuneelle kaveriporukalle. Lisäarvoa tuo bondaaminen hellan ääressä, uusien reseptien oppiminen sekä yhteisen aterian jakaminen, koska jaetusta ruoasta seuraa moninkertainen ilo! Kokattava menu voidaan suunnitella mahdollisen teemanne mukaisesti.

Haluatko hauskaa ja asiantuntevaa ohjelmaa ruokailun yhteyteen illanviettoon tai polttareihin? Lue lisää täältä.

Haluatko iloista, osallistavaa, hyödyllistä ja bondaavaa ohjelmaa yrityksellesi tai yhdistyksellesi? Katso lisätietoa täältä.

Ruokailolta voi myös tilata ravitsemusasiantuntijan (ETM) luennon esimerkiksi vegaaniravitsemuksen perusteista tai vegaanisesta ruoanlaitosta. Lue täältä lisää.

Toimeksiannot onnistuvat myös, tulen mielelläni opettajaksi teidän organisaatioon ja olen aina avoin erilaisille yhteistyökuvioille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!