You are currently viewing Vegaanin ravitsemusluento
Vegaaniravitsemus luennolla luennoi ravitsemusasiantuntija Charlotta Hyttinen

Vegaanin ravitsemusluento

Päätimme Vegaaniliiton kanssa järjestää kaksi ilmaista Vegaanin ravitsemus -luentoa verkkoyhteyksin. Seuraava luento pidetään keskiviikkona 11.11. alkaen kello 17.30. Luento pidetään etänä, sen sisältö on sama kuin aiemmin pidetyssä ja siinä käsitellään yleisön toiveesta pääasiassa yksittäisiä ravintoaineita, esimerkiksi näitä: proteiini, B12-vitamiini, D-vitamiini, jodi, välttämättömät rasvahapot, rauta, kalsium, sinkki ja seleeni. Lisäksi kertaamme nopeasti ruokavalion koostamisen, riittävän energiansaannin ja murramme muutaman myytin. Luento on suunnattu jo jonkin aikaa vegaanista ruokavaliota noudattaville, eli emme esimerkiksi käy läpi käsitteitä kuten mitä vegaani tarkoittaa.

Vegaanin ravitsemus-luento ei sisällä mitään mutua tai höpöä, vaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjautuvaa faktatietoa ja ravitsemuksen asiantuntemusta.

Luennoitsijana toimii allekirjoittanut, Helsingin yliopistossa ravitsemustiedettä pääaineenaan opiskellut ravitsemustieteilijä, elintarviketieteiden maisteri, vegaaniruokakouluttaja ja Vegaaniliiton ravitsemusasiantuntija Charlotta Hyttinen.

Ensimmäinen luento (7.10.) sai suuren suosion ja kaikki paikat täyttyivät jo muutamassa päivässä, joten toimi nopeasti jos haluat varmistaa paikkasi! Jos ilmoittaudut ja myöhemmin huomaat ettet pääsekään, muistathan perua ilmoittautumisesi niin paikkasi vapautuu jollekin toiselle sitä toivovalle.

Facebook-eventin tiedoista löydät ilmoittautumislinkin. Klikkaa sitä, täytä lomake ja lähetä matkaan, niin olet mukana. Linkki poistetaan kun ilmoittautuminen tulee täyteen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumaan Vegaanin ravitsemus -luento! Toivottavasti näemme pian vegaanisen ravitsemuksen merkeissä. 🙂

Lämmöllä,

Charlotta / Ruokailo

(Kuva: pixabay)

ruokailon logo, jossa on oranssi patakinnas keltaisella porkkanalla sekä teksti: Vegaaniset kokkikurssit - ravitsemuksen asiantuntija

Vastaa