Vegaaniset Ruokakurssit

Ravitsemus

Asiantuntijapalvelut

Muu palvelu tai yhteistyö mielessä?

Ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Valitsemme yhteistyökumppanit tarkkaan, mutta lähdemme mielellämme mukaan arvomaailmaamme sopivaan yhteistyöhön, projektiin, koulutukseen, hankkeeseen tai tapahtumaan.

Palveluesittely

Ruokailo tunnetaan vegaanisista kokkauskursseistaan, joita järjestetään avoimina yksityishenkilöille sekä tilauksesta ryhmille, kuten yhdistyksille ja yrityksille, esimerkiksi ohjelmaksi TYKY-päivään. Kokkikurssi on myös mahdollista antaa lahjaksi lahjakortin muodossa. Kokkikoulutiimiimme kuuluu korkeasti koulutettu vegaaniseen ravitsemukseen ja ruokaan perehtynyt ravitsemusasiantuntija sekä kasvisruokiin erikoistunut kotitalousopettaja.

Meiltä saa korkeatasoista ravitsemuksen asiantuntijapalvelua, etenkin kasvisruokavalioihin liittyen. Antamamme neuvonta ja konsultointi pohjautuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön, on ajantasaista, luotettavaa ja vaitiolovelvollista. Palvelun laadun ja asiantuntemuksen takaa ravitsemustietelijä (elintarviketieteiden maisteri) ja Ruokailon perustaja Charlotta Hyttinen. Hän auttaa mielellään niin yksityishenkilöitä kuin organisaatioitakin, sekä ravitsemukseen että vegaaniseen ruoanlaittoon liittyen. Ravitsemuksessa hänen erityisosaamisalueensa on kasvisruokavalioiden lisäksi ruokapalveluissa. Jos tarvitset vegaaniravitsemuksen tai vegaaniruoan ammattiosaamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Charlotta toimii myös ravitsemusasiantuntijana Vegaaniliitossa.

Pidämme myös luentoja, koulutuksia ja workshoppeja. Tarkistamme faktat ravitsemusteksteissä, tulemme co-writeriksi, vieraskynäksi, asiantuntijaksi, haastateltavaksi, tuotamme sisältöä ja materiaaleja koulutus- ja neuvontakäyttöön. Kerro tarpeesi niin autamme.

Voit myös pyytää tarjouksen tai ottaa yhteyttä, niin kehitetään jotain hienoa!

Tavoitat Charlotan myös arkisin sähköpostista charlotta@ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, joten voit vapaasti kertoa ajatuksesi.