ryhmILLE ja ORGANISAATIOILLE

Tiimipäivät, virkistyspäivät, pikkujoulut, koulutukset, juhlat, syntymäpäivät, henkilökunnan palkitseminen,
kurssit, luennot, yrityslahjat ja lahjakortit. Ruokakurssit ovat 100 % kasvipohjaisia ja soveltuvat sekasyöjästä vegaaniin.

Herkullinen, hauska, taatusti hyödyllinen ja ekologinen tapa bondata tiimin ja yhteisön kesken asiantuntevan ammattilaisen ohjauksessa. Kokataan yhdessä, nautitaan ja opitaan samalla paljon uutta!

Kaikenkokoiset ryhmät, missä päin Suomea ja maailmaa tahansa, suomeksi tai englanniksi. Kokkaamme alku-, pää- ja jälkiruoan aidossa vuorovaikutuksessa, vegeruoan ammattilaisen live-etäohjauksessa.

 

Suomalainen luonto tarjoaa vaikka mitä jännittävää syötävää! Keruuretken päätteeksi istumme luonnonhelmaan ja nautimme kokin valmistamaa villiä retkievästä. Huhtikuusta elokuuhun.

Vastuulliset ja kestävän kehityksen mukaiset lahjakortit koko henkilökunnalle. Saatavilla kaikkiin ruokakursseihin ja henkilökohtaisiin ravitsemuspalveluihin.

Räätälöity luento ravitsemuksen eri teemoista, vegaanisesta ruoanlaitosta, tai molemmista. Luennoitsijana kokenut ravitsemuksen ja vegaaniruoan ammattilainen. Lähenä ja etänä.

Kansainvälinen tiimi? Tarvetta ruotsinkielisielle palvelulle? Ruokailon palvelut onnistuvat sujuvasti englanniksi sekä molemmilla kotimaisilla kielillä.

Muu palvelu tai yhteistyö mielessä?

Ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Valitsemme yhteistyökumppanit tarkkaan, mutta lähdemme mielellämme mukaan arvomaailmaamme sopivaan yhteistyöhön, projektiin, koulutukseen, hankkeeseen tai tapahtumaan.