Vegaaninen kokkikurssi polttareihin tai ryhmälle

kokataan yhdessä

Jossain vaiheessa pitää kuitenkin syödä, niin miksi ei mahdollisimman hauskasti?

Mitä?

  • Herkullista ja eettistä ruokaa, juhlava ateria
  • Iloista, osallistavaa ohjelmaa, yhdessä tehden

Kenelle?

  • Kaikille ruoasta kiinnostuneille, kaikentasoisille kokkaajille
  • Polttareihin, kaveriporukalle, lahjaksi, pikkujouluihin, synttäreille jne..
  • Sekasyöjille, kasvis- tai vegaaniruokavaliota noudattaville

Miten homma toimii?

Kaikki osallistuvat yhteisen juhlavan aterian kokkaamiseen, jonka päätteeksi katetaan pöytä koreaksi ja herkutellaan! Muistoksi jokainen saa reseptivihkon, joka sisältää myös pienen tietopaketin. Lisäksi osallistujilla on kurssin käytyään elinikäinen oikeus kysellä vetäjältä ravitsemukseen ja vegaaniseen ruoanlaittoon liittyen.

Mitä syödään?

Menukokonaisuus ja teema toteutetaan toiveidenne mukaan. Esimerkiksi Värikäs arkiVegaanin joulupöytä, Kahvipöydän herkut, talven juhlat, aamupalat jne. Tai kerro rohkeasti ideasi, niin kehitetään yhdessä jotain hienoa! Ruoat kokataan täysin kasviperäisistä raaka-aineista. Mahdolliset erityisruokavaliot huomioidaan kurssin suunnittelussa.

Missä kokkauskurssi järjestetään?

Alueena toimii Helsinki, Espoo, Vantaa sekä lähialueet. Kokkailusessio ruokailuineen voidaan pitää teidän järjestämässä paikassa, vuokraamassanne tilassa tai esimerkiksi kodin, saunatilan tai kerhohuoneen keittiössä. Keittiön varustetason tulee kuitenkin olla riittävä. Jos olet epävarma keittiön soveltuvuudesta niin kysy rohkeasti – autamme mielellämme. Ruokailo voi myös selvittää asian puolestasi olemalla yhteydessä tilan emäntään/isäntään. Yhteistyökumppaneidemme kautta on myös mahdollista vuokrata tilat kokkailuihin tai vaikka koko päiväksi.

Kauanko kokkikurssi kestää?

Kokkaus ja ateriointi kestää 3-4 tuntia ja kurssi voidaan aloittaa koska tahansa kello 9-19 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella aloitetusta kokkailusta veloitetaan pieni lisämaksu. Voimme myös sopia lyhemmästä tai pidemmästä kestosta toiveidenne mukaan.

Mitä lysti maksaa?

Hintaan vaikuttaa seurueen koko ja mahdollinen tilavuokra. Raaka-aineet sisältyvät hintaan. Pyydä tarjous tai soita Charlottalle numeroon +358 (0)40 769 0366, jos haluat tietää enemmän.

Yhteistyökumppaniemme kautta on myös mahdollista yhdistää tapahtumaan muuta ohjelmaa. Kysy lisää! Tehdään tästä mahtavaa!