You are currently viewing Kokkikurssi pikkujouluihin!
Ruokailon kokkikurssi on herkullista ja tiimihenkeä kasvattavaa yhteistä ajanviettoa loistavalla hyötysuhteella!

Kokkikurssi pikkujouluihin!

Ruokailon kokkikurssi pikkujoulujen ohjelmanumerona on taattu hitti ja loistava tapa bondata kollegoiden kesken. Tilaisuus on pedogogisesti räätälöity hauskuutta unohtamatta!

Kokkikurssin rakenne

Aloitamme lyhyellä teoriaosuudella, jonka jälkeen käärimme hihat ja laitamme pannut kuumiksi! Kokkaamme ammattilaisen opastuksella pienryhmissä keskenään eri ruokia, joita kaikki pääsevät yhdessä herkuttelemaan vatsat täyteen kauniisti katetusta pöydästä. Kokonaisuuden kruunaa sommelierin laatimat juomasuositukset.

Kuinka monelle?

Yksityiset kokkikurssit sopivat parhaiten 6-22 henkilön seurueille, mutta onnistuvat myös 4-50 henkilön ryhmille. Tätä isommille porukoille suosittelemme useamman tilaisuuden järjestämistä tai etäkokkikoulua.

Mitä kokkikurssilla syödään?

Menu räätälöidään ryhmän erityisruokavaliot huomioiden. Valikoimassa muun muassa supersuosittu Värikäs arki, Tsaarin pöydässä, Ihan brunssi, English breakfast, Kreikkalainen ilta, Viiden tähden illallinen, Talven juhlat, Vegaaninen joulupöytä, Kahvipöydän herkut, Ihana Aasia, Sipsikaljavegaanin kylässä ja monta muuta!

Missä?

Kokkikurssit pidetään kurssikeittiössä Helsingin ydinkeskustassa Iso Roobertinkadulla, mutta siirtyvät tarpeen mukaan myös muualle Helsinkiin. Kursseja on pidetty myös Espoossa, Vantaalla tai lähialueilla, organisaation omissa tiloissa tai samassa paikassa päivän muun ohjelman kanssa, kuten tyky-päiväksi varatussa huvilassa.

Kenelle?

Kaikenlaisille työyhteisöille, tiimeille ja muille ryhmille. Kokkikurssi onnistuu sekä suomeksi että englanniksi, joten kansainväliset tiimit ovat myös erittäin tervetulleita! Puhumme myös ruotsia. Palvelemme kaikkia sekasyöjästä vegaaniin. 

Tämä meille kiitos! 

Kiinnostuitko? Katso lisätiedot tästä tai ota suoraan yhteyttä ja kysy lisää! Palamme innosta saada pitää teille herkulliset ja ikimuistoiset pikkujoulut!

Vastaa