Kokkauskurssi lahjaksi

Haluatko ilahduttaa ihanalla ja taatusti hyödyllisellä lahjalla? Ruokailon lahjakortti sopii hyvin ruoanlaitosta, kasvis- ja vegaaniruoasta, tai luonnon syötävistä villlikasveista kiinnostuneelle, ruoanlaittoa opettelevalle sekä hyvän ruoan ystävälle. Tulkaa vaikka yhdessä kokkailemaan! Kaikki kurssimme soveltuvat jokaiselle sekasyöjästä vegaaniin.

Lahjakortti on ihanteellinen etenkin aineettomia, ekologisia, eettisiä ja elämyksellisiä lahjoja arvostavalle – hänelle, jolla on jo kaikkea.

Ruokakurssi vai villiyrttikurssi? Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä alkaen. Sen voi käyttää Ruokailon vegaaniseen ruoanlaitto- tai leivontakurssiin, tai villiyrttikurssiin. Voit itse valita lahjakortin arvon eri palvelujen hintojen mukaan. Se toimitetaan sähköisesti ilmoittamaasi sähköpostiin heti tilauksen jälkeen.

Anna lahjaksi ekoteko.

 

 

 

 

Kaikki lahjakorttimme ovat saatavilla myös yrityslahjoina esimerkiksi henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneille. Yritysten on myös mahdollista ostaa lahjakortteja ravitsemusneuvontaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Kaikki lahjakortit:

Tee sinulle tärkeän henkilön päivästä parempi ja tee samalla ympäristöteko – winwin!

Lahjakortteja saa yhdelle ja kahdelle henkilölle.

Heräsikö kysyttävää? Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse osoitteesta info@ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 769 0366.