Kokkauskurssi lahjaksi

Lahjakortti kokkikurssille elämyslahja kokkauskurssi ruokakurssi kokkikoulu lahjaksi yhteistä tekemistä ruokalahja ruoka ruokailo vegaani vegaaninen kasvis kasvisruoka vege

Haluatko ilahduttaa ystävääsi ihanalla ja taatusti hyödyllisellä lahjalla? Ruokailon kurssilahjakortti sopii hyvin ruoanlaitosta tai kasvisruoasta kiinnostuneille, ruoanlaittoa opetteleville ja hyvän ruoan ystäville. Tulkaa vaikka yhdessä kokkailemaan! Kurssimme soveltuvat kaikille sekasyöjästä vegaaniin, etenkin aineettomia, vihreitä ja elämyslahjoja arvostaville. Kaikki ruoat ja leivonnaiset valmistetaan täysin kasvikunnan raaka-aineista, joten antamasi lahja on samalla ekoteko.

Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä alkaen ja se oikeuttaa osallistumisen mihin tahansa Ruokailon vegaaniselle ruoanlaitto- tai leivontakurssille. Lahjakortin arvo on 80,00 (yhdelle) tai 160,00 euroa (kahdelle, sis. alv 24 %). Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään kaksi kuukautta ennen lahjakortin vanhenemista.

Tee sinulle tärkeän henkilön päivästä parempi ja tee samalla ympäristöteko – winwin!

Lahjakortteja saa yhdelle ja kahdelle henkilölle.

Heräsikö kysyttävää? Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse osoitteesta info@ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 769 0366.