Kysymyksiä ja vastauksia etäkokkikursseista

pot-kitchen-cook-invitation-45224

Tarvitseeko olla vegaani osallistuakseen?

Ei todellakaan. Meidän kursseille ovat tervetulleita ihan kaikki ruokavaliosuuntauksesta riippumatta: sekasyöjät, lakto-ovovegetaristit, vegaanit ja kaikki siltä väliltä. Ilahdumme suuresti jokaisesta, joka haluaa oppia kasvisruoasta.

Ovatko kaikki kurssit ja materiaalit 100 % vegaanisia?

Kyllä. Ruokailo on vegaaninen yritys ja kaikki tarjoamamme tuotteet ja palvelut ovat myös täysin kasvipohjaisia. Suurin osa asiakkaistamme ovat sekasyöjiä.

Onko erityisruokavaliot huomioitu?

Kyllä. Kokkikurssimme sopivat hyvin esimerkiksi pähkinäallergikolle tai raskausajan ruokavaliota noudattavalle. Suurin osa kursseista onnistuu mainiosti myös gluteenittomana. Lisäksi kaikki kurssit ovat laktoosittomia, maidottomia ja ilman kananmunaa. Voit ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdollisista ruokarajoitteista.

Missä paikassa kokkauskurssit pidetään?

Koska kyseessä on etänä toetutettava palvelu, pidetään kurssit osallistujan omassa keittiössä, mökillä tai missä vain, missä on liesi, uuni ja toimiva nettiyhteys. Eli voit osallistua ihan mistä päin Suomea ja maailmaa tahansa. Kurssi on interaktiivinen, eli sinäkin osallistut kurssiin ja osallistut keskusteluun yhdessä opettajan ja muiden osallistujien kanssa.

Mitä tarvitsen osallistuakseni?

Älylaitteen, kuten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Keittiön, jossa on perusvarustus. Kurssin aikana kokattavat reseptit on hyvä olla näkyvillä erillisellä näytöllä, tulostettuna tai paperille kirjoitettuna. Tämä helpottaa työskentelyäsi.

Mitä ruokakurssilla kokataan?

Riippuu valitsemastasi kurssista. Suosituin kurssimme on vegaanisen ruoanlaiton perusteisiin, arkiruokaan ja erilaisiin kasviproteiinin lähteisiin keskittyvä Värikäs arki. Valikoimaan on tulossa lisää! Seuraa tiedotusta Instagramissa @vegeope tai facebook.com/ruokailo.

Hankinko kokattavat raaka-aineet itse?

Kyllä. Saat listan raaka-aineista määrineen suoraan sähköpostiisi viikkoa ennen kurssin alkua. Osa aineksista löytyy varmasti valmiiksi kaapeistasi, loput ruokakaupasta.

Kenelle vegaaninen etäkokkikoulu sopii?

Se sopii yksityishenkilölle. Voit olla nuori tai vanha, vasta-aloittelija kotikokki tai jo jonkin aikaa vegaanista ruokaa kokannut foodie.

Jos olet ruoka-alan ammattilainen tai suunnittelet kurssia oman ammattitaidon tai liiketoiminnan kehittämiseen, ole yhteydessä Charlottaan koulutuslisenssin hankkimiseksi. Vaihoehtoisesti voit tilata ammattilaisille suunnatun koulutuspaketin. Tästä pääset tutustumaan @vegeope.

Tykypäiville ja ryhmille tarkoitetut etäruokakurssit löydät täältä. Ne soveltuvat muun muassa yhdistykselle, organisaatiolle ja kaveriporukalle.

Saako koko perhe osallistua nettikurssiin?

Ilman muuta saa! Kaikki kotitaloudessasi asuvat henkilöt saavat myös osallistua kurssin kokkailuihin. Vastuu turvallisuudesta ja työnjaosta on perheen aikuisilla. Jos teitä on useampi ja olette tehokkaita keittiössä, voitte halutessanne kokata enemmän kuin kolme ruokalajia.

Voiko etänä toteutettavan kokkikurssin antaa lahjaksi?

Kyllä voi. Tiedustele lahjakorttien perään osoitteessa info@ruokailo.fi.

Voiko etäkokkikurssin maksaa livekokkikurssin lahjakortilla?

Kyllä, jos lahjakortti on Ruokailon oma. Ilmoita lahjakortin koodi maksun yhteydessä. Saat vegaanisen leivonnan e-kirjan hyvitykseksi hintaerosta.

Mitä jos jotain käy?

Osallistujat ovat itse vastuussa etäkokkikurssien aikana mahdollisesti sattuvista tapaturmista ja esinevahingoista. Toivomme tietenkin, että niiltä vältytään. Varovaisuutta ja hyvää hygieniaa tulee aina noudattaa keittiötyöskentelyssä. Täältä pääset tutustumaan Ruokailon käyttöehtoihin.

Eikö sopivaa aikaa löytynyt?

Ei hätää. Niitä tulee lisää. Kerro meille, että tarvitset lisää aikoja (klikkaamalla tästä), niin saat henkilökohtaisesti tietää uusista ajankohdista ja uusista kurssikokonaisuuksista heti kun niitä tulee.

Mistä pääsen mukaan?

Lämpimästi tervetuloa vegaaniseen keittiöömme!

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta? Kerromme mielellämme lisää.
Tavoitat meidät arkisin numerosta +358 40 769 0366 tai sähköpostista info@ruokailo.fi.