You are currently viewing Ylimääräinen vegaaninen kokkauskurssi
Värikäs arki -vegaaniruokakurssi vegaaninen kokkikurssi kasvisruokakurssi ruokailo vegaani ruoanlaittokurssi kokkauskurssi

Ylimääräinen vegaaninen kokkauskurssi

Yleisön pyynnöstä järjestän vielä tämän vuoden puolella ylimääräisen vegaanisen kokkauskurssin. 🙂

Värikäs arki -kurssilla pääset rennossa ilmapiirissä opettelemaan vegaanista ruoanlaittoa ja saat asiantuntevan perehdytyksen erilaisten kasviproteiinien käyttämiseen sekä vegaanisiin erikoisraaka-aineisiin. Kurssin käytyäsi osaat koostaa monipuoliset ja täyspainoiset vegaaniset ateriat, myös arjen kiireiden keskellä, ja tärkeimpänä: vegaaniset ruokasi maistuvat herkullisilta ja onnistuvat taatusti!

Täyteläinen vegaani soijabolognese

Päivän päätteeksi saat mukaan kotiisi 33-reseptiä sekä teoriaosuuden sisältävän kurssivihkon. Tämän kokkikoulun käytyäsi sinulla on myös elinikäinen oikeus kysellä ravitsemusasiantuntijalta (minulta) mieltäsi askarruttavia ravitsemukseen tai vegaaniseen ruokaan liittyviä kysymyksiä. Värikäs arki -kurssin käytyäsi saat lisäksi oikeuden osallistua Ruokailon muille kursseille (kuten tähän) alennettuun erityisryhmien hintaan!

Nektariinisalaatissa on kirsikkatomaatteja, romaine-salaattia, paahdettuja mantelilastuja, babypinaattia, balsamicosiirappia ja valkosipulikrutonkeja.

Ylimääräinen kurssi pidetään isänmaallisissa tunnelmissa itsenäisyyspäivänä torstaina 6.12.2018 kello 12-16, joten ehdit sen jälkeen hyvin katsomaan linnanjuhlia tai viettämään iltaa.

Mitä vielä odotat? Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

kokkikurssi kokkauskurssi ruokakurssi ruoanlaittokurssi vegaani vegaaninen Ruokailo Helsinki Espoo Vantaa

”Kiitos ihanasta kurssista! Sain paljon ideoita arkikokkailuun ja täydennystä ruokavalioon. Kaikki reseptit on helppoja valmistaa ja makukin on kohdillaan :)”

Olet tosi tervetullut! <3

Lämmöllä,

Charlotta / Ruokailo


Katso myös:

Vastaa