You are currently viewing Tiedote: Vegaaniset kokkauskurssit epidemian aikana

Tiedote: Vegaaniset kokkauskurssit epidemian aikana

Päivitetty 19.5.2020.

Tiedoksi tuleville vegaaniruoan mestareille ❤

Seuraamme tiiviisti THL:n ja hallituksen ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisesti. Siksi saamme raskain sydämin perua kaikki kokkauskurssit ajankohtaan 6/2020 asti.
Tämä koskee 19.3., 20.3., 26.3. sekä 2.4. Värikäs arki-tilaisuuksia (LISÄYS 25.3.2020 ja 7.4.2020: Myös 23.4., 24.4., 7.5., 8.5. ja 28.5. Värikäs arki-kokkikurssit sekä 14.5. Kahvipöydän herkut (vegaaninen leivonta) on peruttu.).
Järjestämme ilmoittautuneille korvaavat kurssit koronaepidemian rauhoituttua, elokuussa. Olemme tiedottaneet asiasta sähköpostitse erikseen jokaiselle ilmoittautuneelle. Myöskin tämä tiedote on lähetetty henkilökohtaisesti ilmoittautuneiden sähköposteihin, sekä julkaistu Ruokailon Facebook-sivulla.
Kurssejamme on siirretty.
Kokkikurssien ajankohtia on siirretty koronaepidemian takia.
Jos olet ilmoittautunut kurssille Ruokailon lahjakortilla, tullaan sen voimassaoloaikaa jatkamaan niin, että varmasti pääset korvaavalle kurssille. Jos olet ilmoittautunut Elämyslahjojen lahjakortilla, jonka voimassaoloaika umpeutuu maalis-kesäkuun aikana, jatketaan lahjakortin voimassoloa, kun otat yhteyttä Elämyslahjoihin (info@elamyslahjat.fi). Lahjakorttisi voimassaoloajan näet suoraan lahjakortista.
Huhti-toukokuussa vanhentuvien käyttämättömien Ruokailon lahjakorttien voimassaoloaikoja on myös jatkettu epidemia-ajan yli.
Kesäkuussa 2020 alkaa ensimmäiset etäkokkauskurssit. Lämpimästi tervetuloa!
Mikäli teillä on kysyttävää, voitte olla suoraan yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Lämmöllä,

Charlotta Hyttinen

+385407690366

Vastaa